Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1500)

Gardulet decorativ cu lumina LED-uri Multicolor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gardulet decorativ cu lumina LED-uri Multicolor, pentru interior sau exterior poate rezista la toate tipurile de vreme pe tot parcursul anului, sunt foarte potrivite pentru toate tipurile de decoratiuni de sarbatori din restaurante, hoteluri, magazine de imbracaminte si magazine de flori.

Gardurile cu lumina LED sunt realizate din plastic superior, si sunt rezistente la apa nu se vor coroda si nu vor putrezi., sunt non-toxice, ecologice, sigur pentru utilizare atat in ??interior, cat si in exterior.

Lampile cu LED pentru gardul de gradina pot comuta 8 moduri de iluminare fantastice prin apasarea butonului rotund de pe priza, ceea ce va poate oferi un spectacol de lumina vizuala magnetica in orice moment, va poate face casa, curtea sau alt loc mai atractiv.

Lampile decorative de exterior pentru gard pot rezista la toate tipurile de vreme pe tot parcursul anului, sunt foarte potrivite pentru toate tipurile de decoratiuni de sarbatori din restaurante, hoteluri, magazine de imbracaminte si magazine de flori.

Mini lumini pentru garduri, nu numai ca sunt ideale ca bordura pentru carare; un decor pentru gradinile cu zane, camera copiilor; o bariera pentru micile animale, este si un cadou perfect pentru tata, mama, bunica, sotie, prietena, prietena si cuplu.

Caracteristicile produsului Gardulet decorativ lumina LED Multicolor:

Pentru interior sau exterior

Waterproof: IP44

Buton On/Off direct pe adaptorul de alimentare

Format din 8 piese interconectabile

Culoare: multicolor LED ( Rosu, Albastru, Verde, Alb )

Gardulet decorativ cu 160 led-uri per total

Cu 20 Led-uri multicolor per gardulet

Cu 8 jocuri de lumini numar leduri: 160 Led-uri

Alimentare: 220 V~240V

Inaltime: 35 cm x 39 cm lungime ( per galdulet )

Lungime totala: 3,12 metri gardulet model drept

Se pot interconecta pana la 8 gardulete.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura