Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1499)

Bec rotativ dublu multicolor cu proiectie lumini disco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2988 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bec rotativ dublu multicolor cu proiectie lumini disco 6 Watt poate fi conectat foarte usor la o dulie standard de acasa (soclu E27), iar rotirea se face continuu, atunci cand becul este aprins.

Becul disco dublu rotativ cu efecte de lumini este excelent pentru a fi folosit la diferite evenimente in familie, petreceri, ringuri de dans, baruri, discoteci, cluburi, ambiental etc.

Proiectorul are 6 led-uri, fiecare avand o putere de 1W (total 6W),iar luminile proiectate se difuzeaza de pe toata suprafata becului aflat intr-o continua rotatie si efectele sunt extraordinare.

Acest Bec LED rotativ dublu 6W RGB este prevazut cu un capac transparent cu forme special conceput pentru a proiecta raze colorate in incaperea in care este instalat.

Efectele luminilor sunt spectaculoase, suprafata becului fiind transparenta, cu multe forme in triunghi asezate in diverse unghiuri pentru a crea proiectii minunate.

Specificatii bec led rotativ multicolor:

- Alimentare: 85V-260V / 50-60Hz

- Rata economisire energie: 80%

- Soclu Dulie/Fasung: E27

- Durata folosire: pana la 20.000 ore

- Culori leduri: rosu, albastru si verde

- Dimensiuni:a 13 x 14 x 9 cm

- Greutate: aprox. 180 grame.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura