Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1498)

Muzicuta cromatica profesionala cu schimbator East top

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32018 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Muzicuta cromatica profesionala cu schimbator East top T10-40 este o armonica cu 10 gauri si 40 de note si prin urmare, incredibil de flexibila.

Harmonica East top T10-40 are o gama de 2 12; octave si este potrivita pentru o mare varietate de stiluri muzicale, cum ar fi folk, jazz, pop, blues sau muzica clasica.

Carcasa din otel inoxidabil face din CHROMATIC un partener extrem de robust iar panza de curatare inclusa si carcasa moale de inalta calitate completeaza ambalajul.

Aceasta este o armonica eleganta, atat pentru jucatori profesionisti, cat si pentru incepatori, trupe de muzica, adulti si mici maestri.

Daca sunteti in cautarea unei armonica de inalta calitate, care face muzica minunata si capabila sa cante melodii complexe atat cu clape complete, cat si cu note jumatate, aceasta armonica cromatica este alegerea dumneavoastra inteleapta!

Caracteristici Muzicuta East Top T10-40 Profesionala 10 Gauri:

- Buton din otel inoxidabil de calitate superioara pentru comutarea usoara intre note complete si note jumatate in tonul C.

- Gauri rotunde rafinate cu margini netede, usor de alunecat pe gauri si produc un sunet mai pur.

- Continut de stuf cromat anticoroziv si cupru, cu tonuri stralucitoare frumoase pentru jocurile tale netede si fara efort.

- Fiecare armonica cromatica intruchipeaza o piesa de maiestrie realizata de mana umana si instrument de precizie.

- Armonica East Top T10-40 cromatica este atent reglata si testata in timpul productiei pentru a asigura cel mai bun sunet si calitate.

Pachetul include:

1x Muzicuta profesionala East Top T-1040 cu schimbator

1x Laveta pentru curatat

1x Pliant tehnic produs

1x Toc pentru transport si depozite.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura