Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1499)

Lanterna frontala profesionala cu LED Atomic Beam 40x

0 stars: 0.00 din 0 pareri

497 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lanterna frontala profesionala cu LED Atomic Beam 40x este realizata avand la baza tehnologia lanternelor frontale utilizate de catre trupele speciale de elita, aceasta fiind foarte rezistenta la socuri, sau lovituri si rezistenta la umezeala si praf, luminozitatea sa puternica este de pana la 40x mai puternica decat o lanterna obisnuita, are o intensitate luminoasa incredibila de 5.000 lux.

Cu lanterna frontala Atomic Beam va puteti desfasura activitatile nocturne mult mai usor, fie ca va plimbati cu bicicleta, faceti jogging, sunteti la pescuit sau pur si simplu aveti nevoie de o lumina puternica cu posibilitatea de a avea mainile libere, aceasta lanterna frontala tactica cu led cree Atomic Beam 40x este ajutorul de nadejde.

Cu lanterna frontala Atomic Beam veti avea intotdeauna suficienta lumina, daca aveti nevoie pentru a vedea sau trebuie sa fi vazut.

Atomic Beam dispune de fascicul luminos care pivoteaza pana la 90 si trei moduri de iluminare: mare, mica si strobe, astfel puteti chiar sa utilizati aceasta lanterna frontala Atomic Beam pentru activitati in aer liber cum ar fi camping, pescuit, sau diverse activitati nocturne.

Clipurile reglabile de pe aceasta lanterna frontala frontala va ofera siguranta si confort atunci cand o utilizati.

Caracteristici lanterna frontala Atomic Beam 40X:

- realizata din aluminiu durabil

- dioda originala LED CREE XPE

- focalizare reglabila 5000 LUX

- are 3 moduri de iluminare maximum (100%), minim (50%) si iluminare intermitenta (flash)

- rezistenta sporita la socuri

- rezistenta la apa

- unghi reglabil de iluminare

- confectionata din aluminiu

- alimentata cu 3 x baterii tip AAA .(nu sunt incluse)

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura