Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1500)

Covoras pentru masaj talpi prin electrostimulare EMS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5975 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Covoras pentru masaj talpi prin electrostimulare EMS pe stimularea circulatiei calmeaza oboseala picioarelor prin trimiterea unui impuls electric de la unitatea de control detasabila, acesta poate simula senzatia de atingere, framantare si mangaiere pe picioare, glezne, tendoane si muschii gambei.

Caracteristicile principale Aparat electrostimulare EMS:

~ EMS Foot Massager MA-853 se va relaxa muschii picioarelor obosite si in acelasi timp optimizeaza fluxul de sange si este portabil pentru a va relaxa picioarele oriunde te duci.

~ Masajul picioarelor este realizat din poliuretan moale si flexibil pentru durabilitate, care ofera o senzatie de lux.

~ Electrostimulatorul muscular este proiectat meticulos pentru persoanele care stau sau stau in picioare pentru perioade indelungate de timp la munca.

~ Fie ca sunteti casier intr-un magazin sau purtati tocuri in fiecare zi in lumea corporativa, descoperiti relaxarea in picioare in fiecare zi

~ Captuseala conductiva circulara de pe covor ofera tehnologie de presiune acustica, astfel incat sa puteti sta (sau sa stati in picioare) acasa si sa simtiti o circulatie sanguina imbunatatita si ameliorarea stresului.

~ Oprire automata : dupa 12 minute aprox.

~ Functioneaza cu 6 programe

~ Nivel de intensitate: 10

~ Iesire maxima: 9,8mA

~ Tensiune: DC 3 V

~ Temperatura camerei: 15~35 C

~ Apartul de masaj pentru picioare EMS MA-853 se opreste automat dupa 12 minute de functionare

~ Frecventa: 1~100 Hz

~ Functioneaza pe 2 baterii alcaline tip AAA (Nu sunt incluse)

~ Dimensiune: 77 x 60 x 22 mm (principal), 31 x 30 cm (picioare).

* Nota: persoanele cu boli de inima, femeile insarcinate sau care cred ca pot fi insarcinate si persoanele care tocmai au fost supuse unei interventii chirurgicale NU trebuie sa utilizeze acest masaj EMS la picioare!

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura