Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1500)

Aparat masaj electrostimulare cu tehnologie EMS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6495 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aparat masaj electrostimulare cu tehnologie EMS, prin reincarcabil USB este un dispozitiv revolutionar care accelereaza circulatia sangelui in picioare, reducand astfel acumularea de apa, umflarea si durerea la nivelul picioarelor.

Aparatul de masaj electrostimulare cu tehnologie EMS genereaza impulsuri electrice care stimuleaza muschii pentru a se contracta, ceea ce duca la intarirea acestora si la reducerea excesului de tesut adipos.

Datorita tehnologiei de joasa frecventa cu impulsurilor electrice, se realizeaza raspandirea acestora de la picioare in intreg corpul. Acest lucru stimuleaza circulatia sangelui, ceea ce ajuta la eliminarea denivelarilor cauzate de celulita in zona picioarelor si coapselor.

Electrostimularea dezvolta fibrele musculare pe termen lung, aceasta este folosita si cu scop terapeutic, in acest caz, al covorasului pentru masarea talpilor, el va actiona prin:

- Imbunatatierea circulatiei sangelui

- Amelioreaza durerile de picioare

- Imbunatateste somnul.

Cum functioneaza ELECTRIC USB FOOT MASSAGER?

~ Unitatea centrala este detasabila, si se incarca prin USB periodic, iar electrostimulatorul transmite un scurt impuls electric

~ Puteti alege din cele 6 programe de masaj, apoi setati intensitatea pe care doriti sa o resimiti, avand 10 trepte de viteza disponibile.

Caracteristicile principale ale Suportului electric pentru masarea picioarelor prin EMS:

~ Electrostimulatorul muscular este proiectat meticulos pentru persoanele care stau in picioare pentru perioade indelungate de timp la munca

~ Tehnologie de masaj EMS

~ Temperatura camerei de depozitate: -5 /+39 C

~ Oprire automata : dupa 15 minute aprox.

~ Functioneaza cu 6 programe

~ Nivel de intensitate: 10

~ Alimentat de USB reincarcabil

~ Frecventa: 1~100 Hz

~ Material: plastic ABS & PU piele artificiala din PVC

~ Dimensiuni: 32 cm x 29 cm x 0,6 cm.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura