Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri
Produse (1467)

Organizator breloc pentru 12 chei Clever Key

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2999 lei Lei
Cod produs
07004-2-12
Out Of stock
Descriere
Organizator tip breloc pentru 12 chei Clever Key ofera o solutie simpla si convenabila pentru organizarea si stocarea corespunzatoare a cheilor si a altor obiecte.
Cu ajutorul acestui breloc Clever Key veti scapa de timpul pierdut cautand a numita cheie, acum le puteti organiza intr-o perfecta ordine!
Brelocul organizator ajuta la organizarea a pana la 12 chei. Clever key este solid si stabil, fabricat din aluminiu, material folosit la construirea avioanelor.
Patrunde cu usurinta in buzunar, geanta sau chiar in portofel. Cheile nu se detaseaza de pe bratele organizatorului, ca alte inele de chei.
Brelocul Clever Key are un design ergometic, cu un sistem de retractie a cheilor spre interior, usor de transportat si utilizat.
Puteti folosi organizatorul si pentru stocarea altor obiecte de valoare, cum ar fi cardul de memorie, cardul de cumparaturi sau de fidelitate etc.
Nu mai pierdeti timp pretios cautand cheile. Gasiti-le rapid cu acest breloc organizator Clever Key!
Avantaje Breloc organizator pana la 12 chei Clever Key:
- Organizeaza pana la 12 chei
- Usor de folosit si personalizat
- Forma compacta si ergometica
- Aspect elegant
- Nu mai agatati buzunarele hainelor dumneavoastra.
'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura