Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri
Produse (1203)

Portavoce megafon auto 12V profesionala cu amplificator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24999 lei Lei
Brand
OEM
Out Of stock
Descriere
Portavoce Megafon auto 12V profesionala cu amplificator 1000M si Bluetooth, USB, Sirena este un dispozitiv puternic si versatil ideal pentru a-ti amplifica vocea si a comunica eficient in diverse situatii.
Cu o putere de 40 de wati acest megafon ofera o acoperire sonora extinsa ceea ce il face perfect pentru utilizarea in evenimente sportive manifestatii parade excursii sau alte activitati in aer liber.
Indiferent de context vei putea transmite mesajele tale cu claritate si putere asigurandu-te ca sunetul tau ajunge la toti cei din jur.
Un aspect interesant al acestui megafon este functia de inregistrare si si Bluetooth care iti permite sa inregistrezi mesaje sau anunturi specifice pe care sa le redai in timpul utilizarii.
Aceasta este o caracteristica utila in situatiile in care ai nevoie sa reproduca acelasi mesaj de mai multe ori sau pentru a furniza instructiuni clare si consistente.
De asemenea megafonul este dotat cu un slot USB care iti permite sa redai muzica sau alte inregistrari audio direct de pe un dispozitiv USB.
Poti adauga o nota distractiva sau personala evenimentelor tale redand muzica de fundal sau cantece tematice pentru a crea o atmosfera placuta si captivanta.

Caracteristicile produsului Portavoce-megafon auto 12V cu inregistrare si slot USB 40W:

-Material: ABS
-Utilizare: Player audio auto
-Microfon extern pe cablu inclus
-Cu 6 tipuri de alarma
-Conectare prin Bluetooth
-Slot citire prin USB
-Putere maxima de varf: 40 W reali
-Puterea nominala: 25 W
-Tensiune de lucru: DC 12
-Factorul de distorsiune: 1%
-Raspuns in frecventa: 100HZ~10KHZ
-Sunet clar si puternic
-Functie si Timp de inregistrare: 120s/520s/600s
-Acoperire: circa 1000 m
-Amplificator si Reglari sunet
-Dimensiune: Inaltime 15 cm x Latime 25 cm x Lungime 21 cm.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura