Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri

Vesta de slabit si modelatoare pentru barbati Hot Shapers

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1485 lei Lei
Brand
Generic
Out Of stock
Descriere
Vesta pentru slabit si modelatoare pentru barbati Hot Shapers puteti scapa de grasimile in plus chiar si atunci cand respectati rutina zilnica, precum treburi casnice, plimbari sau cumparaturi, dar in special utilizarea acestuia este destinata exercitiilor fizice, acest lucru confera o crestere considerabila a arderii grasimilor.
Vesta pentru slabit Hot Shapers va intensifica antrenamentele, va poate da cu siguranta un impuls de incredere si o motivatie pentru a lucra mai mult!
Daca sunteti obosit sa purtati costumele de transpirat pentru a va ajuta sa scapati de kilogramele inplus, atunci pregatiti-va pentru aceasta vesta de slabit pentru barbati Hot Shapers.
Vesta de slabit pentru barbati Hot Shapers va ofera sprijin inapoi si garanteaza o pozitie corecta pe toata durata antrenamentelor. Vesta este foarte usor de asezat si nu aluneca, datorita benzilor largi si a inchiderii cu fermoar.
Vesta pentru slabit Hot Shapers adauga, de asemenea, un efect de aplatizare a taliei dumneavoastra si se poate purta pe sub hainele de antrenament, o puteti purta pentru a va bucura de exercitii sportive sau acasa in timp ce faceti sarcinile casnice.
Specificatii vesta modelatoare din neopren pentru barbati:
- material: 80% neopren , 20% nylon.
- inchidere cu fermoar
- se spala manual
- promoveaza pierderea in greutate prin conservarea caldurii corporale si stimularea pierderii de apa in timpul exercitiilor.
- aplatizeaza abdomenul.
- promoveaza pierderea in greutate
- corecteaza postura
Marimi disponibile:
S - 90 cm circumferinta talie
M- 95 cm circumferinta talie
L- 100 cm circumferinta talie
XL - 105 cm circumferinta talie
XXL- 110 cm circumferinta talie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura