Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri

Protectie lichida pentru ecranul telefonului WowFixit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1035 lei Lei
Brand
JUBAKE
Out Of stock
Descriere
WowFixit 1x protectie lichida pentru ecranul telefonului este un produs modern si este integrat de noi pe piata din Romania pentru a preveni deteriorarea telefoanelor de noua tehnologie,astfel veti putea utiliza telefonul in conditii excelente si va veti lipsi de grija zgarieturilor.
Avantajele principale ale produsului sunt: rezistenta la zgarieturi, imbunatatirea claritatii ecranului, imbunatatirea rezolutiei cemerei, impermeabilitatea, protectia anti bacteriana.
Produsul este foarte de simplu de dolosit si nu veti avea problema bulelor. Folia de protectia este deja de domeniul trecutului.
Cateva motive pentru care acest produs este atat de ideal: Invizibil. Avand in vedere ca vorbim de nanotehnologie, nu poate observat cu ochiul liber, e ca si cum nu ar fi.
Protectie fara bule Datorita nanotehnologiei, Wowfixit ofera un strat ultra rezistent. Fiind mai degraba un lichid, decat un strat solid de plastic, nu vor aparea bule de aer.
Rezistent la zgarieturi! O singura picatura de lichid WowFixit de protectie aplicata pe ecranul telefonului, tabletei sau laptopului tau va face sticla ultra rezistenta la zgarieturi.
Vivacitate imbunatatita Foliile de protectie pentru ecran din plastic reduc vivacitatea si claritatea ecranului original.
Cu WowFixit, ecranul telefonului este limpede asemeni cristalului iar vivacitatea, culorile si luminozitatea cresc.
Organic WowFixit nu contine substante toxice!
Este realizat din materiale naturale 100% si favorabile mediului inconjurator.
Anti-bacterian WowFixit este anti-bacterian si anti-microbian, ceea ce inseamna ca nu permite dezoltarea bacteriilor.
Contine silicat de titaniu Produsul este absorbit de sticla, dand sticlei o duritate 9H, de diamant.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura