Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri

Corset talie de viespe modelator Sculpting Clothes

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7499 lei Lei
Brand
OEM
Out Of stock
Descriere
Corset modelator talie de viespe Sculpting Clothes este ideal si pentru perioada de dupa nastere, pentru a reconstrui abdomenul si a remodela talia in timp record. Purtati acest corset Sculpting Clothes direct pe piele, pe sub haine pentru modelarea taliei si pentru un corp superb.

Purtand acest corset modelator talie de viespe Sculpting Clothes, nu numai ca pierdeti in greutate putin cate putin cu fiecare zi trecuta, dar purtandu-l veti regasi increderea de sine, pentru ca stim cu totii ca, atunci cand arati bine, te simti bine. Obtine renumita talie de "viespe" si bucura-te de noul tau aspect aratos.

Fiind realizat dintr-un material special, acest corset talie subtireSculpting Clothes va ajuta sa pierdeti in greutate doar purtandu-l pe sub haine. Ei bine, de azi inainte, purtand acest corset talie de viespe Sculpting Clothes puteti uita de timpul pierdut cu hainele ce intrau greu pe dumneavoastra si va puteti bucura de hainele dumneavoastra preferate, in marimea perfecta.

Corsetul modelator talie de viespe Sculpting Clothes din neopren, poliester si latex Kebeier Waist Training, tip corset slabit talie de viespe, va ofera curbele dorite si o talie mai subtire. Utilizat in mod constant cand sunteti activa , va imbunatati forma corpului!

Specificatii corset modelator talie de viespe Sculpting Clothes:

- se poarta minim 4 ore pe zi

- material: Latex natural 96% si fibra elastica 4%

- pierde 1-4 cm in 30 de zile

- activitate termica sporita

- reduce imediat talia

- mobilizeaza celulele adipoase

- stimuleaza transpiratia

- accelereaza pierderea in greutate prin comprimare si transpiratie

- banda latex - FlexiBoning - Bumbac captuseala Exterior si interior Captuseala: bumbac 96%, Spandex 4% Miez: latex 100%, cu suporturi FlexiBoning

Aproximare marimi in circumferinte talie:

M=68-77CM, L=73-80CM, XL=78-85CM, XXL=83-93CM.

Diverse culori: mov, albastru, negru, roz inchis. Atentie, nu toate culorile sunt in stoc permanent!

Trimite mesaj
Din Gura in Gura