Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri

Matura electrica si mop rotativ Walter Sweeper 2in1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13999 lei Lei
Brand
OEM
Out Of stock
Descriere
Matura electrica si mop rotativ Walter Sweeper 2in1, un dispozitiv multifunctional care nu ar trebuii sa lipseasca din gospodaria oricarei femei , aceasta fiind mobil, flexibil, rotativ si usor de folosit reducand efortul si timpul dumneavoastra depus pentru a face curat in casa.
Walter Sweeper 2 in 1 poate inlocuii cu usurinta maturile si mopurile clasice cu care va pierdeati timpul , matura electrica si mopul rotativ este un produs original Walter ce reprezinta doua produse intr-unul singur printr-un design modern ce-l face usor de manevrat.
Matura electrica Walter 2 in 1 dispune de mai multe functii speciale create pentru a reduce efortul si timul depus precum: functia 360 de grade care permite periei si mopului sa se roteasca pentru a ajunge in locurile greu accesibile sau colturile care cu greu ar fii ajuns un mop/matura obijnuita.
Aceasta matura electrica rotativa Sweeper 2 in 1 contine o perie ce permite detasarea acesteia pentru a fii utilizata ca si mop si o laveta absorbanta speciala pentru curatarea locurilor murdare.
Dispozitivul multifunctional matura electrica Walter Sweeper 2 in 1 este fara fir, fiind actionat pe baza unei baterii reincarcabile la priza , puterea generata de aceasta ii permite maturei sa functioneze full aproximativ 30-50 minute la o capacitate de rotire de 1360 rtpm.
  
Specificatii matura electrica Walter Sweeper sau mop rotativ Walter Sweeper:
- fara fir fiind usor de folosit
- incape in locurile greu accesibile in comparatie cu celelalte produse
- mop si matura cu rotatie de 360 de grade
- dispozitiv multifunctional 2 in 1: mop si matura
- buton de pornire/oprire
- maner extensibil
- timp de functionare: full 30-50 min
- 1360 rotatii pe minut
- alimentare: 220 V DC
- greutate: 1.3 kg
- dimensiune: 29.4 x 14.9 x 4.6 cm.
  
Pachetul contine:
- matura electrica rotativa Walter Sweeper 2 in 1 sau mop rotativ Walter Sweeper 2 in 1
- manual de utilizare
- laveta tip mop pentru utilizare mop
- incarcator pentru alimentare matura.
'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura