Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri

Pieptene de par cu turmalina si magneti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

549 lei Lei
Brand
Eden Line
Out Of stock
Descriere
Pieptene de par cu turmalina si magneti este o metoda veche de ingrijire a sanatatii, care poate fi practicata de oricine pentru a-si imbunatati sanatatea.
Terapia prin pieptanare este de fapt o extensie a terapiei Tui Na (masaj medical chinezesc) si a terapiei de auto-ingrijire, adesea caracterizata ca fiind Dao Yin (director/a directiona sau a conduce/a trage), dar si a tehnicilor Shen Yang (in traducere o viata sanatoasa).
Prin aceste metode se regularizeaza circulatia energie prin meridiane, armonizand functiile organelor interne si prevenind astfel bolile.
In China, terapia prin pieptanare este folosita pentru tratarea pacientilor cu accidente vasculare cerebrale.
Acesta terapie stimuleaza punctele de acupunctura a scalpului care corespund functiilor neurologice, cum ar fi nervii motori si/sau nervii senziivi, tulburarile de limbaj, echilibru, si de vedere.
Indicatii Pieptene cu turmalina:
?imbunatateste circulatia sangelui in zona capului, imbunatatind functiile cerebrale si memoria
?indeparteaza stresul si detensioneaza
?trateaza insomnia si imbunatateste somnul
?imbunatateste starea parului, intarziind aparitia parului alb
?amelioreaza reflexele nervoase
?indeparteaza migrenele si durerile de cap
?potenteaza latura psihologica a tratamentului, favorizeaza odihna psihica si reglarea organismului, ajuta la relaxarea corporala si mentala si la revigorarea spiritului
?ii intareste utilizatorului increderea ca poate invinge afectiunile, sporeste reactiile emotionale optimiste, elimina stari psihologice precum pesimismul si dezamagirea.
Mod de utilizare Pieptene cu turmalina si magneti:
?Parul se pieptana atent dimineata la trezire si seara inainte de culcare, dar dupa posibilitati poate fi pieptanat si de cateva ori pe zi.
?Contraindicatii NU prezinta!
'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura