Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri

Organizator de pantofi Shoes Under

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Brand
As Seen On TV
Out Of stock
Descriere
Shoes Under este un organizator pentru pantofi, vazut la TV in toata lumea si prezent in milioane de case. ACUM este disponibil si in Romania, la un SUPER PRET, de care puteti profita in limita stocului disponibil.
Spatiu pentru 12 perechi de pantofi , dar se poate folosi si pentru ciorapi, accesorii (curele, esarfe, manusi, fulare).
DIMENSIUNI: 70 x 55 cm

Zilele cand dulapurile erau aglomerate vor disparea! Shoes Under va economiseste spatiu valoros in dulap sau sub pat prin stocarea si protejarea pana la douasprezece perechi de pantofi.
Se poate baga sub pat sau jos in dressing, sifonier, etc. facand astfel ordine dar si economie de spatiu. Utilizati astfel in mod eficient spatii pe care nu le-ati putea folosi.
Sub un pat de o singura persoana incap 2 bucati, deci 24 perechi de pantofi. Sub un pat dublu incap 4 bucati, deci 48 perechi de pantofi.
Shoes Under-Buzunarele organizatorului pastreaza pantofii ingrijiti,in compartimente separate,astfel incat nu veti pierde timp cautand un pantof lipsa! Este realizat pentru a va mentine pantofii feriti de praf si de umiditate.Pantofii vor fi gata de purtat.Partea superioara este transparenta si va permite sa va alegeti perechea de pantofi intr-o clipa.
Shoes Under este realizat pentru a stoca si a incapea usor in spatiul nefolosit de sub pat sau din dulap ori pentru a asigura o curatenie in camera copilului dumneavoastra organizandu-i jucariile cu ajutorul acestuia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura