Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.33
3 stars: Normal
36 pareri

Epilator si trusa manichiura My Twizze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84 lei Lei
Brand
As Seen On TV
Out Of stock
Descriere
Nimic nu e mai usor sau mai rapid doar cu setul de epilat My Twizze !
Aparat pentru indepartarea parului nedorit.
Utilizeaza My Twizze pentru o piele moale ca de matase, fara par intr-o secunda! De 50 de ori mai rapid decat o penseta! Pielea ramane fina timp de mai multe de saptamani.
BONUS: impreuna cu My-Twizze primiti o trusa completa pentru manichiura si machiaj pentru a completa kit-ul de frumusete
Pur si simplu pune epilatorul My-Twizze, pe zona problema si toate firele de par dispar. Nu vezi mai avea nevoie de penseta! Nu aveti nevoie de aparat de ras! Nu este nevoie de ceara depilatoare!
My-Twizze, este special creat pentru a ajunge la cele mai mici fire de par, indiferent de marimea sau de finete. Sistemul rotativ asigura o actiune eficienta si nedurerosa si indepartarea parului si pana la radacina parului
My-Twizze, este perfect pentru indepartarea parului de pe barbie, buza superioara, spranceana sau orice alta zona a fetei. De asemenea, se potriveste perfect pentru picioare, la sub brat , gat, tricou, linia bikini, mainile, degetele, picioarele si degetele de la picioare etc.
Nu este echipat cu lame, epilarea este foarte usoara si de precisa. My-Twizze este, de asemenea, ideala pentru barbati, barba, picioare etc.
Functioneaza cu 2 baterii AAA (nu sunt incluse) si vine insotit si de saculetul de transport.
Odata cu achizitionarea epilatorului My Twizze veti primi cadou o trusa completa pentru manichiura si machiaj pentru a completa kit-ul de frumusete!
Trusa BONUS este compusa din: unghiera, o pila de unghii, o forfecuta, cleste pentru cuticule, Cutter pentru cuticule, o oglinda, perii diferite: pentru un maghiajul ochilor , pentru rujul de buze, pieptanul pentru sparncene, pensula groasa pentru fardul de obraz.
My-Twizze, nu este echipat cu lame, epilarea este extrem de usoara si de precizie.
Pe langa acestea, se foloseste la fel de eficace pentru epilare la subbrat, pe gat, maini si picioare, precum si pentru parul nedorit de pe degete. Este deosebit de util pentru formarea liniei bikinilor.

Pachetul include:
- Epilator Wizzit Pro + bonus trusa completa de manichiura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura