Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1500)

Controller Wireless DualShock 4 V2 pentru PlayStation 4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1595 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Controller Wireless DualShock 4 V2 pentru PlayStation 4, model Gold dispune de noi inovatii pentru a oferi o experienta mai captivanta de joc, incluzand un senzor extrem de sensibil six-axis precum si un touchpad situat pe partea de sus a controlerului care ofera noi modalitati de a juca si de a interactiona cu jocurile.

Butonul SHARE:

Cu ajutorul functiei SHARE, aveti posibilitatea sa distribuiti cu usurinta cele mai frumoase momente din jocul preferat.

Incarcati videoclipuri si capturi de ecran direct de pe consola PS4 si bucurati-va de joc in timp real, fara a intrerupe experienta.

Touch Pad:

Experimentati o precizie superioara in controlul dispozitivului dvs. cu ajutorul touchpad-ului integrat, care este acum dotat cu o bara luminoasa inovatoare, oferindu-va o experienta de joc imbunatatita.

Controllere cu moduluri analogice potentiometru 3D:

Obtineti un control mai precis in jocurile video cu ajutorul controllere-lor cu moduluri analogice si potentiometru 3D. Joystick-urile si declansatoarele avansate va permit sa aveti o precizie sporita in actiunile din joc, oferindu-va astfel un avantaj competitiv in fata adversarilor.

Imbunatatiti-va performantele si dominati jocurile cu aceste controllere de ultima generatie.

Bara luminoasa LED:

Descoperiti mai mult in experienta dvs. de joc cu bara luminoasa LED integrata, care emite lumini in diferite culori, in functie de actiunea din joc - acum vizibila pe touchpad.

Difuzor integrat:

Bucurati-va de o experienta de joc captivanta si de sunetul impecabil al fiecarui detaliu cu ajutorul difuzorului integrat al controlerului fara fir DUALSHOCK 4.

Conector casca stereo:

Experimentati jocurile intr-un mod captivant si simtiti fiecare sunet puternic si explozie cu ajutorul unui conector casca stereo de 3,5 mm incorporat in castile dumneavoastra.

Senzori de miscare:

Senzorii de detectare a miscarii au rolul de a initia miscarea obiectelor in functie de detectarea precisa a miscarii, inclinarii si rotatiei controlerului fara fir DUALSHOCK 4, datorita tehnologiei integrate a accelerometrului si giroscopului.

Motion Sensing & Dual Vibration:

Controlerul pentru PlayStation 4 accepta detectarea miscarii prin Gyro incorporat si functia dublu-soc prin motoare duale incorporate.

Controller wireless Sony Dualshock 4 Auriu pentru Playstation 4,vine cu functie vibratie ce experimentati senzatia realista a jocului:

?Tehnologie Wireless (fara fir)

?Raza actiune:+/- 10 m

?Interfata Bluetooth, USB, Jack

?Porturi:1 x jack 3.5mm si 1 x Micro USB

?Numar Butoane: 17

?Functii: Iluminare Led, Accelerometru, Vibratii, Senzor de miscare, Senzor giroscopic

?Alimentare baterie: DC 3.65V

?Acumulator reincarcabil Li-Ion: 800 mAh

?Dimensiuni produs cu ambalajul inclus:(L x A x I cm) 17.7 x 7.7 x 20.1

?Dimensiuni produs: 162 mm x 52 mm x 98 mm

?Greutate aprox: 210 g.

Pachetul contine:

1 x Controller wireless ps4, joystick pentru consola Sony playstation, dualshock 4, v2, Auriu

1 x Bonus: Cablu USB incarcare joystick ps4 (Cablu incarcare USB - Micro USB tip B).

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura