Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1498)

Banda LED Ambilight pentru iluminare fundal TV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4784 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Banda LED Ambilight pentru iluminare fundal TV cu telecomanda si alimentare USB este autoadeziva si se lipeste pe spatele televizorului foarte simplu.

Banda pentru iluminare fundal TV prin USB este multifunctionala, practica si poate fi folosita ca lumina ambientala pentru televizoare, monitoare de calculator, rafturi, dulapuri sau iluminat decorativ.

Se recomanda amplasarea la 5 cm distanta de marginea televizorului.

Banda LED Ambilight pentru iluminare fundal TV este usor de instalat realizand alimentarea la curent prin portul USB (se conecteaza direct la portul USB al televizorului sau monitorului) al oricarui dispozitiv care asigura un curent de 5V.

Banda pentru iluminare fundal TV USB, LED Ambilight, cu telecomanda si alimentare atenueaza senzatia de oboseala a ochilor atunci cand te uiti pe intuneric la televizor si creeaza o atmosfera intima si relaxanta in incapere.

Banda LED Ambilight ofera o experienta imbunatatita de vizionare la TV, iar culorile si contrastul sunt calibrate de echipe profesionale tehnicieni in asa fel incat nu va afecta privirea,fiind protejat impotriva prafului si a umiditatii din aer.

Principalele caracteristici produsului:

-Tensiune de alimentare: prin USB, 5 V

-LED 5050 SMD, 30 LED/m

-Sectionare: la oricare din LED-uri, in dreptul simbolului foarfeca, dar dupa taiere conectarea necesita lipire cu cositor

-Grad de protectie: IP65, impermeabil

-Putere: 3,6 W/m

-Lungime: 5 metri.

Pachetul include:

1 x Banda Led Ambilight Tv

1 x Telecomanda control LED RGB

1 x Controller LED 5V prin USB ( controler pentru banda LED, banda luminoasa monocromatica )

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura