Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1499)

Set 100 hartii de copt pentru friteuza 16 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Set 100 hartii de copt pentru friteuza 16 cm este un accesoriu practic si util pentru prepararea alimentelor prajite in friteuza.

Aceste hartii au rolul de a proteja friteuza si alimentele, de a reduce riscul de lipire si de a asigura o curatare mai usoara dupa utilizare.

-Acest Set 100 de hartii de copt pentru friteuza Air Fryer sunt fabricate dintr-un material special de calitate alimentara, rezistent la temperaturi ridicate, care nu reactioneaza cu alimentele si nu afecteaza gustul sau aroma acestora.

-Hartiile de copt sunt taiate in dimensiuni adecvate pentru a se potrivi cu friteuza ta.

-Ele se potrivesc bine in cosul friteuzei, oferind o suprafata de coacere uniforma.

-Hartiile de copt previn lipirea alimentelor de cosul friteuzei,aceasta inseamna ca alimentele se vor coace uniform, fara sa ramana lipite de suprafata cosului.

-Folosirea hartiilor de copt face curatarea friteuzei mult mai usoara.

-Rezidurile si grasimile rezultate in urma coacerii alimentelor se vor acumula pe hartie, iar friteuza in sine va ramane mai curata.

-Utilizarea hartiilor de copt poate economisi timpul petrecut in bucatarie, deoarece nu va fi nevoie sa cureti sau sa degresezi in profunzime cosul friteuzei dupa fiecare utilizare.

-Setul de 100 de hartii de copt este suficient pentru multe sesiuni de gatit.

-Setul 100 hartii de copt pentru friteuza cu aer pot fi folosite pentru o varietate de alimente prajite, cum ar fi cartofi, pui, peste sau chiar produse de patiserie.

-Dimensiune: 16 cm.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura