Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1498)

Cuier haine cu suport pantofi, 5 rafturi si 8 agatatori

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10458 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cuier haine cu suport pantofi, 5 rafturi si 8 agatatori este solutia perfecta pentru a-ti organiza incaperea si pentru a maximiza spatiul disponibil.

Acest cuier haine cu suport pantofi 5 rafturi 171x80 cm ofera un loc practic si ordonat pentru a-ti depozita hainele si incaltamintea, asigurandu-ti ca totul este la indemana si bine organizat.

Cu o inaltime de 171 de centimetri si o latime de 80 de centimetri, cuierul ofera suficient spatiu pentru a atarna hainele tale pe umerase si pentru a depozita pantofii pe rafturile sale.

Cele 5 rafturi permit organizarea eficienta a incaltamintei si ofera o vedere clara asupra perechilor de pantofi, ceea ce face gasirea lor rapida si usoara.

Designul sau solid si durabil asigura o stabilitate excelenta, astfel incat sa poti fi sigur ca hainele si incaltamintea tale sunt in siguranta si protejate.

Materialele de calitate si constructia solida asigura o rezistenta indelungata si o functionalitate de incredere.

Cuierul pentru haine cu suport pantofi si 5 rafturi este usor de asamblat si de utilizat, fara a necesita scule speciale sau cunostinte tehnice avansate.

Instructiunile de montaj sunt incluse in pachet, iar procesul de asamblare este simplu si rapid.

Designul sau modern si practic se integreaza armonios in orice decor, aducand un aspect ordonat si organizat in incaperea ta.

Indiferent daca il amplasezi in holul de intrare, in dormitor sau in dressing, cuierul pentru haine cu suport pantofi si 5 rafturi este o alegere excelenta pentru a-ti mentine hainele si incaltamintea in ordine.

Informatii suplimentare:

-Design elegant si atragator

-Combinatie de carlige si rafturi

-Poate stoca haine, palarii, umbrele, genti, pantofi etc.

-Usor de montat sau demontat

-Suprafata neteda, usor de intretinut

-Usor de transportat

-Dimensiune totala: 80 x 29.5 x 171 cm

-Greutate neta: 7,2 kg

-Capacitatea maxima de incarcare a unui carlig: 5 kg

-Capacitatea maxima de incarcare a unui raft: 8 kg

-Culoare: Alb si Negru in functie de lotul disponibil.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura