Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1498)

Perna ortopedica Pure Posture pentru scaun corectare postura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6496 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Perna ortopedica Pure Posture pentru scaun corectare postura poate fi folosita in cazul durerilor de coloana, spate sau coccis.

Prin folosirea constanta a acestei perne speciale veti ameliora durerile de spate, lombare, sciatica, durerile de picioare si veti avea o postura mult mai corecta.

Forma pernei si combinata cu aceste tuburi interioare mai mici permit pernei sa va incline soldurile si sa va ridice usor fundul in timp ce va asezati, usurand presiunea asupra coapsei. Acest lucru ajuta, de asemenea, la alinierea bazinului si a coloanei vertebrale.

Cu o presiune mai mica asupra coapsei si bazinului, durerea va fi mai putin probabil sa se prezinte si sa se deplaseze in josul picioarelor sau in sus in spate.

Spuma cu memorie din interior ultra-moale de inalta densitate isi mentine forma, iar materialul din exterior este usor de curatat.

Perna ortopedica Pure Posture este conceputa special pentru a va imbunatati pozitia, aliniaza usor pelvisul si coloana vertebrala, ameliorand orice durere care poate proveni din actiunile de zi cu zi.

Indiferent daca conduceti mult timp sau stati la birou faceti fiecare scaun confortabil cu perna ortopedica Pure Posture!

Bucurati-va de relaxare absoluta si confort acum, datorita proprietatilor benefice ale acestei perne confortabile Pure Posture!

Pernuta de scaun pentru corectarea posturii Pure Posture beneficii:

#asigura confortabilitate oricarui tip de scaun

#poate fi transportata usor si folosita oriunde

#spuma extrem de moale si densa nu isi pastreaza forma

#este confectionata dintr-un material usor de curatat

#poate fi folosita pe parcursul intregii zile

#amelioreaza, oboseala, durerea si amorteala spatelui

#poate fi folosita ca perna pentru scaunul de birou, scaun de masina sau scaun cu rotile.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura