Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1498)

Lampa solara JRH cu senzor de lumina si miscare, 100 x LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2972 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa solara JRH cu senzor de lumina si miscare,100 x LED este diferita de toate celelalte deoarece foloseste razele soarelui pentru a se incarca si a fi functionabila pe tot parcursul noptii.

Nimic nu poate opri pe cineva care nu este bine venit la noi in curte mai rapid decat un senzor de miscare ce proiecteaza lumina!

Daca cineva misuna prin zona acestuia, senzorul va intra in functiune si va aprinde o lumina puternica pentru a speria intrusul!

Daca 11% din energia consumata este venita de la lumina, acest senzor de miscare are potentialul sa-ti mai reduca din costul de energie.

Modul senzor poate fi foarte practic: se aprinde noaptea cand este detectat un senzor de miscare si se opreste automat in 15 secunde dupa ce miscarea se opreste.

Iluminare cu unghi larg de 270 , lumini solare de perete cu un design integrat exclusiv pe 4 fete pentru unghi larg.

Lampile solare au incorporat senzorul de miscare PIR, iar miscarea poate fi detectata in intervalul de detectare de 120 si lungimea senzorului de 5 metri.

Este suficient de sensibil pentru a fi folosit ca lumina de securitate pentru casa, ofera confort si securitate noaptea.

Caracteristici generale Lampa solara de perete JRH:

- Material carcasa: ABS

- Putere panou solar: 5.5V, 1W

- Putere: 2 W

- Diode led: 100 led-uri SMD2835 (placa led cu 100 puncte de iluminare)

- Lumeni: 600 LM

- Capacitate baterie: 1800 mAh

- Timp de incarcare: 8-12 ore - lumina directa a soarelui

- Timp de descarcare: mai mult de 10 ore

- Unghiul senzor: 270 grade

- Impermeabilitate: IP65

- Moduri iluminare: 3 moduri

- Trei moduri de iluminat: (30% standby si 100% intensitate la miscare, 50% intensitate continua, modul 100% intensitate la detectare miscare).

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura