Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1499)

Oala de fiert lapte 2 litri din inox cu pereti dubli

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8012 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Oala de fiert lapte 2 litri din inox cu pereti dubli si avertizare sonora,Grunberg GR-1516 este perfecta pentru prepararea cremelor, gemurilor, dulceturilor si a diverselor alimente la bain-marie.

Oala de fiert laptele cu capac GR-1516 este fabricata din inox lucios SS201 de cea mai buna calitate, prevazuta cu pereti dubli si capac din inox .

Oala pentru lapte 2L este dotata cu un orificiu special prin care se pune apa astfel incat caldura se distribuie uniform iar laptele nu se afuma.

Oala de fiert lapte cu pereti dubli GR-1516 este prevazuta cu un capac si o supapa pentru avertizare sonora in momentul in care laptele s-a fiert.

Utilizand sistemul bain-marie, aceasta oala din inox se poate folosi si pentru prepararea dulceturilor, cremelor, gemurilor sau a altor preparate ce necesita aceasta procedura.

Cu un aspect modern oala pentru lapte Grunberg are un consum redus de energie si este usor de curatat putand fi spalata in masina de spalat vase.

Caracteristici oala de fiert lapte din inox Grunberg GR1516:

- fabricata din inox lucios SS201

- perete dublu ce poate fi umplut cu apa printr-un orificiu special astfel evitati lipirea laptelui pe fundul oalei

- capac din inox

- maner din material plastic (ebonita)

- supapa tip fluier

- volumul interior este de aproximativ 1,8 litri

- capacitate totala 2 litri

- dimensiuni: 15,5 x 16,5 cm.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura