Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1498)

Centura termica de slabit pentru tonifierea abdomenului

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11482 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Centura termica de slabit pentru tonifierea abdomenului,Velform Reducer stimuleaza transpiratia prin efect de sauna si intensifica arderea grasimilor in zona burtii, coapselor, soldurilor, feselor sau spatelui.

Designul special o face foarte usor de purtat si folosit!

Centura de slabit Veflorm Reducer este flexibila si se poate ajusta datorita capetelor prevazute cu arici.

Este atat de confortabila, incat o poti folosi in timp ce stai pe canapea, te uiti la televizor, citesti sau pur si simplu te ocupi de activitatile zilnice.

Centura modelatoare pentru tonifierea abdomenului tip burtiera Veflorm Reducer Digital foloseste tehnologia termica prin cresterea locala a temperaturii corpului, pentru a inlatura centimetri nedoriti.

Centura de masaj cu efect de sauna Veflorm Reducer foloseste tehnologia termica prin care caldura degajata constant relaxeaza muschii, tonifiaza, elimina centimetri in plus din zonele problematice, curata porii si inlatura aspectul de coaja de portocala.

Centura de slabit nu doar ca topeste grasimea, dar confera in acelasi timp un aspect neted si ferm al pielii.

Cu Veflorm Reducer intensitatea caldurii este reglabila prin simpla rasucire a termostatului de pe telecomanda.

Pe langa faptul ca te ajuta sa inlaturi grasimea, sa elimini celulita si sa slabesti, caldura eliberata este atat de placuta, incat iti asigura o sedinta de relaxare deplina a intregului corp.

Pierderea centimetrilor in timp record ! Poti pierde pana la 4,5 cm in doar 50 de minute!

Centura de slabit Veflorm Reducer este special conceputa pentru a fi purtata pentru intervale de 50 de minute, astfel incat sa poti arde cat mai multe calorii in acest timp.

Datorita efectului de sauna pe care il creeaza, centura topeste grasimea din tesutul adipos intr-un timp record, fara efort si fara disconfort.

Prin tehnologia termica de care dispune, Veflorm Reducer si-a dovedit eficienta in eliminarea tesutului adipos si are o eficacitate dovedita clinic.

Ca urmare a studiilor clinice efectuate pe un esantion de 52 de persoane format din barbati si femei, s-a demonstrat reducerea semnificativa din jurul taliei a surplusului de grasime cu ajutorul centurii de slabit Veflorm Reducer.

Caracteristici produs:

- Foloseste tehnologia termica pentru a inlatura din tesutul adipos

- Stimuleaza transpiratia fara a avea activitate fizica

- Relaxeaza muschii, tonifiaza, elimina centimetri in plus din zonele problematice, curata porii si inlatura aspectul de coaja de portocala

- Este flexibila si se poate ajusta datorita capetelor prevazute cu arici.

Specificatii produs Veflorm Reducer Digital :

- Dimensiune: 124 x 28.5 x 0.5 cm

- Putere: 40 W

- Alimentare: 220V-240V / ~50Hz

Pachetul contine:

1 x Centura de slabit Veflorm Reducer

GRATUIT : un centimetru pentru masurarea taliei

GRATUIT: dieta Veflorm Reducer Digital.

' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura