Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Corp de iluminat stradal cu panou solar CCLamp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14925 lei
Descriere
Corp de iluminat stradal cu panou solar CCLamp si senzor miscare este ideal pentru exterior, se poate monta usor pe perete sau pe stalpi.

Lampa stradala led 30W-CL110 se incarca la soare pe parcursul zilei, iar noaptea se aprinde doar atunci cand senzorul detecteaza miscare in jurul acesteia.

Kit complet stalp solar pentru iluminat exterior, cu protectie IP65 pentru intemperii, poate fi expus direct in ploaie, zapada, etc..

Lampa solara CCLamp CL-110 de putere mare 30 watt cu 30 leduri smd incorporate si panou solar montat deasupra lampii, este compact, versatil si extrem de usor de montat oriunde doriti.

Corpul de iluminat stradal cu panou solar CCLamp CL-110 dispune de senzor de miscare si de lumina pentru a se aprinde doar atunci cand este nevoie, seara, cand este detectata miscare in zona pe care doriti sa o luminati.

Pentru a activa lampa este necesar sa apasati prima data LUNG butonul de ON/OFF.

Ulterior, la lasarea intunericului, se aprinde in mod automat iluminarea, iar in momentul in care se detecteaza miscare in aria senzorului.

Led-urile se aprind la intensitate maxima, urmand ca atunci cand se iese din aria senzorului, luminozitatea sa se reduca.

Totul este inclus in cutie pentru montaj, se poate monta pe case, stalpi iluminat,peretii cladirilor, parcari, firme, acumulatori de mare capacitate inclusi,senzor incorporat cu aprindere la lasarea serii,poate ilumina toata noaptea la o incarcare.

Caracteristici si specificatii tehnice lampa solara pentru iluminat stradal CCLAMP:

- Acest sistem de iluminare bazat pe energia solara este ideal pentru iluminat strada, aleea, curtea, gradina sau orice alta locatie unde este nevoie de lumina

- Senzorul de miscare va aprinde lumina doar atunci cand simte miscare, insa doar pe timpul noptii (senzorul va detecta daca este lumina afara sau este intuneric).

- Lumina va fi aprinsa sau stinsa in mod automat.

- Lampa este rezistenta la ploaie sau zapada.

- Are clasa de protectie IP65.

- Lampa stradala led 30W-CL110 are un suport metalic de prindere, cu alimentare realizata prin intermediul panoului solar

- Este dotata cu panou solar de 3.5 W putere

- Putere LED: 30 W

- Culoare LEDuri: alb rece, 6400K

- Aceasta lumina cu LED-uri solare este ecologica si extrem de luminoasa, excelenta pentru strazi, cai acces, gradina, terasa si iluminare curti, garaje.

- Instalare potrivita ca inaltime: aproximativ 3-6meteri

- Timp de iluminare: aproximativ 15~25 ore

- Durata de incarcare: 9~10 ore

- Total Flux luminos: 720 15% LM

- Acumulator reincarcabil Lithium iron de 5000 mAh

- Functii: Senzor de Miscare si Senzor de Lumina

- Waterproof/Rainproof

- Suport si suruburi pentru instalare

- Dimensiuni: 16.5 x 30 x 6.5 cm.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura