Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Mop spray cu rezervor si pulverizator 2 in 1, pentru geamuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6488 lei
Descriere
Mop Spray cu rezervor si pulverizator 2 in 1, pentru geamuri si podele este prevazut cu laveta din microfibre, atat pentru podele cat si pentru geamuri, foarte ideal pentru o curatare eficienta in casa dumneavoastra.

Mopul cu laveta din microfibre Spray mop 2 in 1 EmayHome EH318 curata toate tipurile de suprafete: gresie, faianta, ceramica, lemn, parchet laminat, marmura,piatra, vinil, linoleum etc.

Microfibra atrage si retine orice fel de murdarie: de la fire de par, la pete, pamant sau lichide.

Mopul cu pulverizare EmayHome EH318 va permite furnizarea solutiei de curatat prin maner atat cat este necesar pentru un consum minim de detergent sau solutie de curatat.

Podeaua si geamurile se usuca repede si nu raman urme dupa curatare.

Controlul umezelii protejeaza toate tipurile de suprafete, pulverizarea apei dozand o cantitate potrivita, astfel incat sa alegeti dumneavoastra cat de umeda doriti sa fie suprafata.

Acest Mop microfibra spray cu rezervor pulverizare apa 400 ml dispune de maner cu dimensiuni perfecte pentru sustinere fara aplecare pentru a nu exercita discomfort asupra coloanei vertebrale atunci cand stergeti podelele sau cand trebuie sa stergeti geamuril inalte greu de accesat.

Rezervele se prind cu usurinta de baza mopului prin intermediul sistemului de prindere al talpii mopului ce dispune de niste pini de plastic ce se prind de partea alba a lavetei de microfibra.

Setul include o singura laveta de microfibra, iar rezerve pot fi comandate separat!

Dimensiuni Spray mop 2 in 1:

- Talpa: 39 x 12.5 x 2 cm

- Laveta: 39 x 12.50 x 1 cm

- Lungime maner: 125 cm

- Capacitatea rezervorului: 400 ml.

ATENTIE!

Nu folositi mopul pe lemn nefinisat, tratat cu ceara sau ulei, covoare sau suprafete dure, nefinisate.

'' Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contne mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura