Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1389)

Fantana de ciocolata cu 7 etaje, profesionala Chocolate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

322957 lei
Descriere
Fantana de ciocolata din inox profesionala 7 etaje D20098 este ideala pentru evenimentele din viata dumneavoastra: nunti botezuri sau alte evenimente sociale,si se adreseaza profesionistilor, firmelor ce organizeaza evenimente, sau celor care vor sa faca o afacere privata profitabila din inchirierea unei fantani de ciocolata.

Fantana de ciocolata profesionala D20098 Chocolate Fountain garanteaza succesul oricarei petreceri, evenimentul dumneavoastra va ramane mult timp pe buzele tuturor celor prezenti. O nesfarsita cascada de ciocolata va face diferenta.

Fantana pentru ciocolata formeaza sapte cascade de ciocolata lichida in care se pot introduce capsuni, boabe de strugure, felii de mar, feli de ananas, bezele, fursecuri etc., tinandu-se in valul curgator de ciocolata. In cest fel se va obtine rapid un desert inedit si delicios ce va impresiona cu siguranta toti invitatii.

Caracteristicii Chocolate Fountain D20098 :

- construita in intregime din otel inoxidabil alimentar
- sistem de etansare sa adopte sigiliu avansat rezistent la uzura
- zgomot redus la functionare
- incalzire rapida sa adopte astfel o noua generatie de incalzire
- se topeste uniform
- control automat al temperaturii (temperatura reglabila )
- termostat - sistem automat reglabil de control al temperaturii respectiv fluiditatii
- sistem de asigurare a continuitatii si uniformitatii stratului de ciocolata prin curentii de aer.

Temperatura si uz:

1.Porniti aparatul de incalzire la 110 grade Celsius, in scopul de a topi ciocolata inainte de a porni motorul.
2.Porniti sistemul de incalzire la 40 ~ 50 de grade in timpul verii
3.Porniti sistemul de incalzire la 70 ~ 90 grade in timpul iernii
(Se poate accelera ciocolata daca temperatura este prea ridicata).

Instructiuni de utilizare Chocolate Fountain D20098:

- a se pune fantana de ciocolata intr-un loc nivelat si apoi conectati-o la sursa electrica de 220V
- NU asezati niciodata altceva decat ingrediente destinate in bolul de baza
- porniti sistemul de incalzire si lasati aparatul sa se incalzeasca minim 10 minute inainte de a adauga ciocolata, in acest timp motorul trebuie sa fie oprit.
- pentru o buna functionarea eficienta a motorului, ciocolata se poate topi incet in vasul de baza
- daca fantana de ciocolata nu a obtinut efectul dorit, sa se examineze lipsa de ciocolata sau ajusta "surubul de la partea de jos a picioarelor", pentru a mentine nivelul unitatii.
- trebuie remarcat ca in folosirea procesului pentru a preveni bucati mari de fructe, alimente sau alte obiecte care intra in vasul de baza, risca a bloca baza turnului, ciocolata nu va curge in mod corespunzator.
- pentru a se asigura gustul de ciocolata, in functionarea acestui aparat la fiecare 60 de minute, se va opri comutatorul motorului, si se va reporni dupa o agitare a ciocolatei, iar ciocolata va avea un gust proaspat si bun!
- pentru prelungirea duratei de viata a fantanii de ciocolata, se propune ca unitatea ar putea avea o pauza de cel putin 24 de ore, dupa ce functioneaza 10-12 ore.
- repetati pasii de mai sus, atunci cand este nevoie de utilizarea viitoare.

Detalii tehnice Chocolate Fountain D20098 :

- sursa de alimentare: 220V / 50Hz sau 110/60 Hz
- temperatura de control :30-150?
- sapte cascade de ciocolata
- capacitate 8-9 kg ciocolata
- diametru maxim cascada 43 cm
- putere motor: DC24V / 150 W
- putere de incalzire nominala: 150 W
- putere de incalzire maxima:200 W
- inaltime totala 103 cm
- dimensiuni colet 81 x 68 x 34 cm
- greutate aparat 12 Kg
- greutate colet 15 Kg

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"
Trimite mesaj
Din Gura in Gura