Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Plasturi pentru detoxifiere 10 bucati, Eden Line NutriFlux

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6666 lei
Descriere
Plasturi pentru detoxifiere 10 bucati,Eden Line NutriFlux sunt destinati folosirii lor pe timpul noptii, lipiti pe talpa piciorului, in zona boltii plantare, acolo unde se intalnesc importante meridiane energetice ale corpului si se afla importanti centri reflecsi corespondenti ai organelor interne si a glandelor endocrine.

Prin plasarea plasturelui pentru detoxifiere pe anumite puncte ale picioarelor puteti multiplica impactul benefic al unui tratament naturist asupra unui organ sau zona a corpului.

Acumularea pentru o lunga perioada de timp in corpul uman a toxinelor impiedica circulatia normala a sangelui si poate provoca diferite boli.

Aplicarea plasturilor pe picioare pentru a elimina toxinele stimuleaza circulatia sangelui si a fluxului limfatic, regleaza activitatea glandelor endocrine, curata pielea, si imbunatateste tenul.

Compozitie plasturi detoxifiere Eden Line NutriFlux:

1: otet de arbori obtinuti din sucul stejarului, bambusului galben, fag, visin, care dau efectul de regenerare rapida, regland actiunea organelor interne; aceste uleiuri duc la urgentarea eliminarii toxinelor prin porii pielii

2: turmalina: emite raze infrarosii si ioni negativi, stimuleaza circulatia sanguina, eliminarea toxinelor iar undele de energie emise de acest mineral normalizeaza la nivel molecular.

3: chitosan: actioneaza ca absorbant unic si scoate din organism toxinele , grasimile, metalele grele iar acesta este o substanta naturala folosita pentru regenerarea ranilor.

4: perlitul: material de provenienta vulcanica, normalizeaza schimbul de substante.

5: siliciu: mareste caracterul activ al elementelor biologice.

6: amidonul: anihileaza toxicitatea elementelor eliminate din organism.

Mod de utilizare plasturi pentru detoxifiere Eden Line:

- Se aplica seara inainte de culcare pe talpile curatate si uscate, dezlipind hartia de pe leucoplastul plasturelui si lipindu-l pe acesta direct pe piele in zona boltei plantare.

- Pentru o fixare optima pe timpul noptii, recomandam folosirea unui bandaj medical peste plasture, in jurul labei piciorului, sau punerea unei sosete subtiri.

- Este recomandabil ss aiba un timp de actiune de 6-7 ore minim.

- Dimineata se scot plasturii si se arunca (vor fi extrem de murdari datorita toxinelor absorbite), si se spala picioarele.

- Procedura se repeta la 2 zile o data (plasturii se aplica o noapte da, urmatoarea nu) iar in timpul folosirii plasturilor se va consuma obligatoriu minim 2 litri de apa in fiecare zi pentru inlocuirea lichidelor drenate odata cu toxinele din organism.

- Pentru rezultate optime, recomandam folosirea a 3 cutii de plasturi la o cura de detoxifiere ( adica 30 de plasturi pentru detoxifiere, insemnand 15 nopti de folosire cate un plasture pe fiecare talpa).

- Nu se aplica plasturi pe rani deschise, arsuri si piele lezata, sau in cazul alergiei la diferite substante din compozitie.

- Durata de tratament: 3 cutii plasturi de detoxifiere (la o cura), pentru a se ajunge la momentul ca dimineata plasturii sa nu mai fie murdari datorita toxinelor absorbite.

- Este necesar a se repeta tratamentul de detoxifiere de 2-3 ori pe an.

Mod de prezentare plasture pentru detoxifiere: 10 plasturi per pachet (un pachet este suficient pentru 5 nopti).

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO".
Trimite mesaj
Din Gura in Gura