Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Covor reflexoterapeutic pentru masaj si relaxare picioare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9072 lei
Descriere
Covor reflexoterapeutic pentru masaj si relaxare picioare Yuewei pe care vi-l recomandam poate fi folosit atat la servici intr-o pauza sau dupa program cat si acasa.

Covorul cu masaj pentru picioare are o gramada de puncte de stimulare de diferite culori si dimensiuni care iti va masa usor talpile picioarelor si iti va da un sentiment de relaxare generala a intregului corp.

Acest covor reflexoterapeutic pentru masajul picioarelor Yue Wei, dispune de multe puncte de simulare de diferite culori si dimensiuni care iti vor masa usor talpile picioarelor si iti vor da un sentiment de relaxare generala a intregului corp.

In talpi sunt toate terminatiile nervoase ale corpului uman, asa ca daca faci o simpla plimbare cu talpile desculte de 10-15 minute pe acest covor cu masaj, te vei simti mai bine si mai relaxat.

Reflexoterapia prin masaj in talpa piciorului este o stiinta alternativa care se ocupa cu actionarea asupra punctelor de reflex care corespund tuturor organelor si sistemelor din organism.

Masajul in talpa cu ajutorul covorului poate fi aplicat tuturor categoriilor de varsta, avand atat un scop de preventie, cat si de tratare a unor afectiuni acute sau cronice.

Prin utlizarea covorasului reflexoterapeutic Yuewei se foloseste propria greutate a persoanei pentru masarea zonelor reflexogene din talpa.

Pe parcursul unei sedinte (10 - 15 minute pe zi), pacientul va resimti diverse senzatii, de la relaxare pana la o usoara durere sau disconfort in zona talpilor sau a picioarelor.

Acest covor reflexoterapeutic dispune de o diagrama de reflexologie picior de dimensiuni normale incorporata cu puncte de stimulare pentru directionarea punctelor de acupresura situate pe picioare.

Date suplimentare covor masaj talpi :

- are zeci de puncte de stimulare cu multe culori, forme si dimensiuni asortate pentru masarea talpilor picioarelor

- se recomanda purtarea sosetelor pentru prima utilizare

- aplicatii acupresura din greutatea proprie a corpului, pana la punctele reflexe ale piciorului

- tratament gratuit pentru stari de stres

- dimensiune: lungime 120 cm x latime 35 cm

- greutate :730 grame .

Nota: Acest covor nu este un produs medical si nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala, si ideal ar fi sa consultati intotdeauna medicul dumneavoastra !

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO".
Trimite mesaj
Din Gura in Gura