Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Aparat de fitness pentru tonifiere musculara Six Pack Core

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24878 lei
Descriere
Aparat de fitness pentru tonifiere musculara Six Pack Core este ideal pentru efectuarea exercitiilor abdominale dar nu nu numai, fiind perfect si pentru ale tipuri de exercitii precum abdomene pentru partea superioara si cea inferioara, flotari, podul, forfecari, pedalat, exercitii pentru umeri, biceps si triceps.

Cu ajutorului acestui aparat de fitness Six Pack Core 6 in 1 iti poti tonifia cu usurinta muschii bratelor, biceps, triceps, cvadriceps, abdominali, lombari, la intensitatea pe care o doresti pentru ca este reglabil de la cea mai mica la cea mai mare rezistenta.

Puteti face exercitii pentru muschii abdominali (de sus, jos, mijloc) si oblici,iar Six Pack Core face ca muschii sa lucreze la 100%, si ajuta la crearea unei figuri la care visati de mult timp.

Cu aparatul fitness SIX PACK CORE poti efectua 8 tipuri de exercitii: abdomene pentru partea superioara si cea inferioara, flotari, podul, forfecari, pedalat, exercitii pentru umeri, biceps si triceps.

Cu aceste aparate fitness multifunctionale pentru acasa poti efectua chiar si alte exercitii, precum Pilates.

Cu acest aparat fitness si abdomene Six Pack Core ati vei lucra toti muschii corpului si vei avea parte de un antrenament eficient si distractiv, in mai putin timp decat iti ia sa ajungi la sala !

Aparat fitness si abdomene Six Pack Core are greutate maxima suportata 90~110 Kg.

Aparatul de fitness pentru tonifiere musculara Six Pack Core se spala manual, cu o carpa umezita cu apa cu detegenti,si se usuca normal, in aer liber sau la interior, dar nu la temperaturi extreme.

A nu se folosi detergenti abrazivi !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura