Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1371)

Genunchiere cu turmalina terapeutica, Eden Line

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12999 lei
Descriere
Genunchiere cu turmalina terapeutica, Eden Line sunt confectionate dintr-o tesatura in care sunt inserate cristale de turmalina, fabricate pe baza unei tehnologii moderne, asa zisa tehnologie a turmalinei lichide, care permite incorporarea acestui mineral, sub forma de microcristale in diferite fibre textile sintetice sau vegetale si impletirea lor in tesaturi speciale destinate folosirii pentru anumite tratamente medicale.

Setul de 2 Genunchiere cu turmalina are efect benefic se datoreaza radiatiilor infrarosii cu lungime de unda lunga pe care cristalele de turmalina le emit ca urmare a incalzirii la contactul cu pielea corpului.

Datorita cresterii temperaturii turmalinei sunt emisi ioni negativi cat si un camp magnetic de joasa intensitate, care patrund in straturile profunde ale pielii unde are loc diminuarea durerilor si inflamatiilor prin neutralizarea radicalilor liberi si a altor substante toxice, rezultate in urma metabolismului celular alterat.

Efecte genunchiere cu turmalina:

~ imbunatatesc circulatia la nivelul genunchilor sau a articulatiilor la nivelul carora sunt aplicate

~ amelioreaza amplitudinea miscarilor articulatiilor, ca urmare a eliminarii durerile.

Recomandari de utilizare al centurii Genunchierele cu turmalina:

~ La inceput, in prima saptamana este suficient sa aplicati centura pentru 10 minute de cate 2 ori pe zi

~ Din a doua saptamana puteti mari intervalul pana la 10-15 minute de 2 ori pe zi

~ In acest regim continuati timp de 3 luni

~ Dupa o pauza de o luna de zile puteti relua aplicarea centurii in aceeasi maniera.

Mod de intretinere a centurii cu turmalina:

~ Pentru spalarea centurii, folositi apa calduta, fara detergenti, inalbitori sau sapun, temperatura apei fiind de maxim 400 C.

Precautii genunchiere cu turmalina eden line:

~ Afectiuni cardiace

~ A nu se folosi mai mult timp decat este indicat si a nu se uda cu multa apa

~ A nu se folosi in timpul somnului.

Mod de folosire genunchiere cu turmalina:

~ Se umezeste o mica suprafata din zona de mijloc a dispozitivului cu putina apa si apoi se fixeaza pe piele in locul unde este resimtita durerea.

~ In mod obisnuit dupa aproximativ 10-15 minute, circulatia sangvina din zona se imbunatateste si zona respectiva incepe sa se incalzeasca.

~ Poate uneori sa apara si o senzatie de usturime.

~ Aceste fenomene ajung sa persiste pana la 3-4 ore si se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau daca zona respectiva este umezita cu putina apa calda.

~ Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi.

~ Centurile pot fi aplicate si fara umezire prealabila, caz in care senzatiile specifice apar intr-un interval de timp mai lung putand fi purtate pana la 5 ore intr-o zi.

~ Unele persoane pot constata ca au o sensibilitate mai accentuata, motiv pentru care, daca va aflati printre acestia se recomanda sa purtati dispozitivele cu turmalina in limita tolerabilitatii proprii.

Pachetul include 2x Genunchiere cu turmalina.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"
Trimite mesaj
Din Gura in Gura