Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
3.21
3 stars: Normal
29 pareri
Produse (1251)

Reclama luminoasa Led pentru Frizeri si Barbieri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49352 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Reclama luminoasa Led pentru Frizeri si Barbieri, Barber Shop este capabila sa lumineze foarte bine locul unde va fi asezata si nu va putea fi trecuta cu vederea.

Sigla luminoasa Barber Shop este dotata cu suport pentru fixare pe perete, lumina si cilindru in interior, ce roteste combinatia de dungi diagonale de culoare rosie, albe si albastre.

Reclama luminoasa led exterior Barber Shop se poate plasa atat in spatii acoperite, cat si in exterior, dar se recomanda o oarecare protectie de intemperii (ploaie, ninsoare etc).

Reclama luminoasa, cu model traditional pentru saloanele de frizeri sau barbieri, iar modelul si culorile sunt simbolul specific ,, Barber Pole,, adica Stalpul Barbierilor ce dateaza inca din secolul XVIII XIX si ofera oricarui salon specific, un aer special, retro, incarcat de emotie, istorie si traditie.

Caracteristici generale Sigla luminoasa Barber Shop

- tensiune: 220V~240V

- frecventa: 50/60Hz

- iluminare LED

- culoare: albastru, alb si rosu

- doua intrerupatoare: unul controleaza lumina iar celalalt controleaza rotatia

- lungimea cablului: 2,5 m

- diametru cilindru exterior: 13cm

- dimensiuni: Inaltime: 85 cm ; Latime: 35 cm ; Grosime 18 cm

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"
Trimite mesaj
Din Gura in Gura