Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
3.21
3 stars: Normal
29 pareri
Produse (1251)

Panou cu reclama luminoasa LED Deschis-Inchis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8964 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Panou cu reclama luminoasa LED Deschis-Inchis, 48,5 x 25.5 cm cu efecte de animatie prin aprinderea succesiva a ledurilor.

Panou luminos este ideal pentru magazine terase baruri discoteci pub-uri pizzerii sali de biliard etc.,si cu siguranta aceasta reclama va atrage mai multi clienti.

Reclama luminoasa mesaj Deschis/Inchis cu LED-uri rosii si albastre este un aspect important pentru orice comerciant din oricare domeniu pentru a-si arata disponibilitatea chiar si pe timp de zi fiindca aceasta reclama va putea fi foarte usor observata de la distanta datorita LED-urilor de mare putere si care au o intensitate luminoasa constanta.

Alaturi de faptul ca o veti putea intretine practic fara niciun cost totul reducandu-se doar la stergerea si pastrarea curata a panoului luminos si a costurilor de consum aproape insesizabile fac din acesta solutie de avertizare a publicului cea mai ieftina solutie de marketing direct.

Caracteristici generale Reclama luminoasa Led:

- Alimentare 220V~230V AC.

- Display cu Leduri rosii si albastre

- Sistem de prindere inclus

- Efect animatie: Led-urile de pe margine de culoarea albastru se aprind succesiv lasand impresia de rotire

- Aveti posibilitatea sa optati pentru Deschis sau Inchis datorita unui intrerupator si comutator incorporat

- Dimensiuni aproximative: 485 x 25 mm.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"
Trimite mesaj
Din Gura in Gura