Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
3.21
3 stars: Normal
29 pareri
Produse (1254)

Sistem complet cu casti pentru ascultat si observat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18396 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Sistem complet cu casti pentru ascultat si observat de la distanta Nature Observer este un sistem electronic de ascultare si inregistrare + monoclu cu putere de marire 8X.

Nature Observer casti ascultat observat de la distanta este ideal pentru studierea pasarilor si naturii dar poate fi folosit si pentru multe alte activitati.

Nature Observer este un sistem pistol parabolic cu receptor unidirectional de ascultat de la distanta.

Acest sistem de ascultare + optic este ideal la studierea pasarilor si animalelor din natura tinand cont ca pot fi studiate de la o distanta de pana la 100 m datorita receptorului ultrasensibil, a microfonului unidirectional cat si a reflectorului parabolic ce capteaza si directioneaza spre microfonul ce se afla in focarul acestuia, cat si a monoclului optic cu o putere de marire de 8X.

Cu castiile Nature Observer este destinat sa vina in ajutorul dumneavoastra atunci cand doriti sa ascultati o discutie intre persoane ce se poarta la o distanta de pana la 100 m.

Acest Sistem Nature Observer pentru observarea naturii mai poate fi utilizat de catre vanatori pentru a detecta si cele mai mici zgomote produse de vanat ce se afla la o distanta de pana la 100m.

Caracteristicii Sistem pentru observarea naturii Nature Observer:

- detecteaza sunete la distanta de pana la 100 de metri

- posibiliate inregistrare sunet

- durata maxima inregistrare: 12 secunde

- monoclu cu putere de marire 8x

- functioneaza cu o baterie 9V (nu este inclusa)

- casti incluse

- microfon incorporat

- reglaj volum casti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura