Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Set de 12 ventuze medicinale cu vacuum pentru masaj

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4469 lei
Descriere
Set de 12 ventuze medicinale cu vacuum pentru masaj ce regleaza microcirculatia, tonusul vaselor, metabolismul, echilibrul energetic al sistemelor organismului si al organelor.

Acest tip de ventuza combina foarte eficient tratamentul clasic cu ventuze si tratamentul de masaj anticelulitic.

Cu ajutorul ventuzelor medicinale cu vacuum se regleaza microcirculatia, tonusul vaselor, metabolismul, echilibrul energetic al sistemelor organismului si al organelor.

Ventuza este realizata din plastic dur ceea ce ii permite sa se realizeaze o vidare foarte puternica, la fel ca si la ventuzele clasice din plastic cu supapa.

Utilizarea acestor ventuze medicinale impreuna cu pistolul pentru vidare le confera un atu foarte mare prin usurinta in utilizare, forta foarte mare de vidare si prin faptul ca nu se mai foloseste focul ca in metodele traditionale.

Aplicarea ventuzelor medicinale cu vacuum pe maini in timpul zilei amplifica forta vitala, iar aplicarea pe picioare seara, inainte de culcare, permite eliminarea factorilor nocivi.

Contraindicatii in terapia cu ventuze:

- nu se recomanda utilizarea dispozitivului: in caz de hemofilie, leucemie, anemie maligna, trombophenie, alte boli sanguine (este strict interzisa punerea ventuzelor)

- pe portiunile hipersensibile ale pielii, pe portiunile unde exista plagi, umflaturi

- pe portiunile arterelor mari, in regiunea pulsarii inimii, pe portiunile ganglionilor limfatici (sub barbie), pe partea laterala a gatului.

Pachetul contine:

- pompa pentru fixarea pe piele a ventuzelor

- 12 ventuze medicinale cu vacuum de diferite dimensiuni: 2 x 6.5 cm.; 2 x 5.5 cm.; 2 x 4.5 cm.; 2 x 3.8 cm.; 2 x 2. 8 cm.;2 x 2. 5 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura