Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
3.21
3 stars: Normal
29 pareri
Produse (1256)

Amplificator profesional statie 80 watti, cu Bluetooth

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24244 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Amplificator profesional tip statie 80 watti,cu Bluetooth, Radio FM, USB si suport SD Card poate fi folosit cu succes acasa si cu multiple functii incorporate este ideal pentru amplificarea semnalului difuzorului pasiv prin cresterea puterii sunetului.

Amplificatorul profesional tip statie 80 watti TeLi BT-329 este o solutie excelenta, simpla, economica si eficienta pentru cei care doresc sa cumpere un amplificator pentru difuzoarele mici sau medii pasive.

Amplificatorul audio profesional este echipat cu doua intrari RCA pe spate, unde puteti conecta si dispozitive externe, cum ar fi PC,Laptop, player DVD, MP3 player, sistem stereo, telefon mobil, tableta, etc.

Pe partea din fata sunt butoanele pentru a regla volumul, bass-ul si inaltele,comenzile de redare pentru muzica MP3/radio.

Acest amplificator audio TeLi BT-329 este de asemenea echipat cu intrare USB si card SD pentru ascultarea directa a muzicii in format MP3 si 2 intrari pentru microfon cu reglaje generale ale volumului, ecoului si delay-ului pentru a fi utilizate ca si karaoke.

Pe spate exista iesirile pentru difuzoare si doua intrari auxiliare in format RCA.

Acest Amplificator Profesional tip Statie 80 Watt este fabricat din materiale de calitate si cu dimensiuni compacte iar statia audio BT-329 este cea mai buna alegere pentru dumneavoastra!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura