Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1389)

Joystick Controller DoubleShock 4 Gamepad, consola PS4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9873 lei
Descriere
Joystick Controller DoubleShock 4 Gamepad, pentru consola PS4, cu vibratii aduce o serie de modificari semnificative fata de vechile generatii de controller.

Noul Controller DOUBLESHOCK 4 are butoanele Start si Select care dispar pentru prima data de pe un controller PlayStation, fiind inlocuite de butoanele Options (care ar trebui sa preia functiile Start si Select) si Share.

Butonul PlayStation (Home) a ramas aproape neschimbat.

Crucea directionala va fi foarte familiara atat pentru detinatorii de PlayStation 3, cat si pentru cei de PlayStation Vita, clasicele butoane X, O, triunghi si patrat fiind pastrate neschimbate.

In schimb, bumperele R1 si L1, dar mai ales triggerele analogice R2 si L2 au suferit modificari semnificative, in incercarea de a oferi noului controller un aspect cat mai ergonomic.

Nici stick-urile nu au fost trecute cu vederea, design-ul acestora fiind conceput pentru ca degetele sa nu mai alunece de pe grip-ul cauciucat.

Un aspect extrem de important al noului Gamepad cu fir DOUBLESHOCK 4 pentru Playstation 4,este noul LED light bar, care va juca roluri multiple.

Bara luminoasa se va colora in diferite nuante pentru a sugera cat mai bine legatura dintre jucator si personajul controlat din joc: spre exemplu, intr-un titlu cooperativ, personajul imbracat in culoarea rosie va fi controlat de gamepad-ul a carei lumina va fi rosie.

De asemenea, impreuna cu functiile SIXAXIS (senzori de miscare), acest light bar va servi pentru detectarea eficienta a pozitionarii in spatiu.

Caracteristicile principale Games DoubleShock 4 BGP-2016 Wireless Gamepad:

~ Tip produs : Gamepad

~ Compatibilitate : PlayStation TV & PlayStation 4

~ Tehnologie : Cu fir

~ Interfata micro USB

~ Alimentare Cablu

~ Vibration : Feedback Da

~ Conectori : micro USB

~ Culoare : Negru

~ Lungime cablu : 1.75 m

~ Greutate : 349 grame.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura