Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Lampa de veghe in forma de luna cu umidificator Luna Moon 3D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6931 lei
Descriere
Lampa de veghe in forma de luna cu umidificator, Luna Moon 3D este o reprezentare a lunii, o lampa de veghe care va ilumina si relaxa atmosfera din incaperea sau imprejurimile dumneavoastra, fiind in acelasi timp si un excelent umidificator de aromaterapie.

Umidificator modern pentru 3D Moon, foarte util si fashion este, de asemenea un cadou minunat pentru prietenii, copiii si familiile dvs. la Craciun, la nunti si la aniversare!

Lampa Moon Lamp 3D este realizata prin tehnologie 3D PRINTING realizand prin straturi aspectul real al lunii.

Lampa de veghe cu umidificator de aromaterapie foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a pulveriza apa/esenta de aromaterapie din rezervorul aparatului si pentru a elibera prin difuzie aroma, purificand astfel aerul din orice incapere.

Se recomanda utilizarea esentei de aromaterapie pe baza de apa si nu adaugati ulei esential pentru a evita blocarea orificiului metalic de difuzie cu materiale uleioase.

Caracteristici:

~ Moon Lamp Humidifier 3D are diametrul de 13 cm si este iluminata cu LED

~ Lampa este prevazuta cu 3 culori diferite de lumina: alb rece, alb cald si galben

~ Puteti regla atat intensitatea luminoasa a lampii cat si culoarea luminii

~ Scapati de grija adaugarii frecvente de apa in rezervor! Cei 880 ml de apa sunt suficienti pentru o functionare timp de 30 de ore a functiei de atomizare

~ Se opreste automat dupa 10 ore de pulverizare continua sau dupa 20 de ore de pulverizare intermitenta

~ Conectivitate prin USB, trebuie doar sa conectati cablul de alimentare USB inclus direct la laptop/desktop sau la un incarcator de priza (incarcatorul de priza nu este inclus, doar cablul USB)

Specificatii produs AX-08 Moon Lamp Humidifier 3D:

- Material produs: PVC + PP + silicon

- Putere electrica: 2W

- Tensiune de lucru: DC5V

- Curent de lucru: 400mA

- Intrare de incarcare: 5V/1A

- Capacitate rezervor de apa: 880 ml (utilizare pentru 30 ore)

- Capacitate atomizare: 25-35 ml/H

- Dimensiune produs: 13 cm

- Greutate produs: 240 g.

ATENTIE!

~ Acest produs nu este destinat utilizarii cu ulei esential, parfum, esente si alte lichide uleioase, in caz contrar aparatul se poate deteriora (blocarea chip-ului metalic de atomizare cu materiale uleioase)!

~ Se recomanda utilizarea apei filtrate si purificate (exclus apa de la robinet, care in timp datorita duritatii poate bloca portul de atomizare cu reziduuri si resturi calcaroase) si a esentei de aromaterapie pe baza de apa (hidrosolubila)

~ Pentru functia de umidificator se poate utiliza doar apa filtrata si purificata, iar pentru functia de difuzor aromaterapie se pot adauga in apa filtrata si purificata cateva picaturi de esenta aromata, hidrosolubila (pe baza de apa)

~ Nu distrugeti portul de atomizare!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura