Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
3.21
3 stars: Normal
29 pareri
Produse (1256)

Placa pentru flotari multifunctionala pe baza de culori

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7477 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Placa pentru flotari multifunctionala pe baza de culori,cu manere Push Up Board este conceputa pentru a consolida umerii, tricepsul, pieptul si spatele.

Aparatul pentru flotari,Push Up Board ofera 10 pozitii pentru exercitii: 2 pentru umeri (culoare rosie), 3 pentru triceps (culoare verde), 3 pentru piept (culoare albastra) si 2 pentru spate (culoare galbena).

Placa si manerele sunt din plastic ABS rezistent, manerele au zona antisip din silicon.

Placa de exercitii multifunctionala are dimensiuni (L x l x H) 60 x 18 x 2 cm si greutate doar 1,1 kg, prinderea manerelor este lata de 13 cm.

Cu placa pentru flotari multifunctionala PUSH UP BOARD pur si simplu puneti manerele in pozitiile colorate de pe placa si puteti incepe antrenamentul.

Efectele aparatului de fitness cu functii multiple:

~ 1. Linia rosie pentru antrenamentul umerilor. Umerii definesc partea de sus a corpului uman iar aparatul ofera multiple pozitii eficiente si unghiuri pentru antrenamentul musculaturii umerilor.

~ 2. Linia albastra exercitii pentru piept. Optiunea ofera o varietate de miscari care formeaza pozitiile si unghiurile pentru un antremanent adevcat al muschilor pectorali si al celor din partea superioara a corpului.

~ 3. Linia verde exercitii pentru triceps. Ofera miscari in multiple pozitii si unghiuri pentru dezvoltarea muschilor triceps.

~ 4. Linia galbena dezvoltarea musculaturii spatelui. Ofera miscari in multiple pozitii si unghiuri pentru dezvoltarea muschilor spatelui.

Instructiuni de utilizare Placa cu manere pentru flotari: Inserati manerele in spatiile marcate pe placa si puteti face exercitii oricand doriti. Prin inserarea manerelor respectand o anumita culoare va puteti lucra muschii umerilor, pectoralii, tricepsul si musculatura spatelui.

~ 1. Maner rezistent: manerul este confectionat dintr-un material plastic ABS prietenos cu mediul iar suprafata manerelor este tratata cu un agent antiderapant, pentru a evita alunecarea mainilor in timpul antrenamentului.

~ 2. Suport rezistent: Greutatea maxima suportata de aparat este de cca. 100 Kg.

~ 3. Asamblare/ dezasamblare echipament: produsul este prevazut in partea dreapta si in cea stanga cu 2 suprafete concave si convexe care se imbina.

~ 4. Talpa anti-alunecare: Aparatul are partea inferioara prevazuta cu o talpa ce are puncte de sprijin rotunde, pentru a impiedica alunecarea aparatului in timpul antrenamentului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura