Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Dispozitiv aspirare universal pentru aspirator Dust Buddy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3498 lei
Descriere
Dispozitiv aspirare universal pentru aspirator Dust Buddy este perfect pentru a elimina praful din orice spatiu, indeparteaza praful de pe obiectele delicate, dar si din locurile cele mai greu accesibile, perfect pentru tastatura, laptopuri, cutia de unelte, sertare, cutii de bijuterii, jaluzele, mobilier, masini, rafturi, corpuri de iluminat, jaluzele, canapele etc.

Cu acest atasament universal pentru aspirator Dust Daddy va permite sa aspirati in jurul obiectelor mici fara a fi nevoit sa le eliminati mai intai, asigurand un timp de lucru mai scurt si o eficienta mai mare.

Secretul lui Dust Daddy este zeci de tuburi individuale de aspiratie,flexibile ce pot ajunge oriunde se ascunde praful, iar fiecare tub de aspiratie actioneaza si indeparteaza praful de la obiectele delicate pana la colturile, marginile si canelurile greu accesibile.

Cum se foloseste accesoriu pentru aspirator Dust Buddy ?

Introduceti peria cu tuburi de aspiratie in adaptorul acestuia, iar apoi introduceti adaptorul in furtunul aspiratorului dumneavoastra.

Nu va ramane decat sa aspirati cele mai greu accesibile si mai aglomerate spatii ale dumneavoastra.

Detalii suplimentare accesoriu aspirator perie curatare locuri inguste Dust Buddy :

- nu se recomanda utilizarea de catre copii fara supravegherea unui adult

- ajuta la eliminarea prafului din locurile greu accesibile

- dispune de multiple tuburi de aspiratie de dimensiuni mici, flexibile, astfel incat sa poti curata praful din jurul obiectelor, fara a fi nevoit sa le muti

- permite curatarea chiar si a celor mai mici crapaturi, este perfect pentru tastatura, laptopuri, cutia de unelte, sertare, cutii de bijuterii, jaluzele, mobilier, masini si multe altele

- confectionat din ABS foarte rezistent

- culoare: gri sau albastru

- dimensiuni: 34 cm total si 16 cm tuburi aspirante( 30 de bucati ).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura