Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1389)

Consola de jocuri video portabila si pentru televizor Retro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

743 lei
Descriere
Consola de jocuri video portabila si pentru televizor Retro Mini Gameboy 400 in 1,contine 400 de jocuri super clasice pentru care sa te bucuri: reveniti la distractia si emotia jocurilor, cu majoritatea jocurilor tale preferate clasice pentru copii, cum ar fi: Super Mario, Contra, Tetris si alte jocuri FC clasice si multe altele.

Bucura-te de jocuri amuzante oricand, oriunde: dimensiune portabila convenabila si usoara, este perfecta pentru a juca calatorii sau din mers.

Cu consola de jocuri video portabila se poate juca pe ecranul televizorului mare si accepta doi jucatori dupa conectarea acestuia la TV cu cablul AV inclus.

Corpul de dimensiuni de buzunar il face mai convenabil sa-l efectueze. Va puteti bucura de distractie oriunde mergeti pentru a va face relaxat.

Un partener perfect pentru a-ti mentine copiii ocupati si a avea o perioada buna de joc.

De asemenea, va puteti bucura de jocuri distractive cu dragul dvs. si ar fi atat de distractiv pentru intreaga familie.

Cadou de aniversare surpriza pentru copii]: este un cadou de nastere / cadou de Craciun surpriza pentru copiii dvs. si pentru toti cei care iubesc jocurile scolii vechi.

Mai important, poate exercita, de asemenea, gandirea copiilor si capacitatea logica. In ceea ce priveste succesul in joc, acesta ii poate aduce si pe copii plini de incredere.

Baterie reincarcabila cu capacitate mare de litiu de 1000mAh: Spre deosebire de alte console de jocuri retro portabile cu 600mAh sau 700 mAh, consola video cu jocuri are o capacitate mare de 1000mAh, continuu folosind 5+ ore.

Bateria este de asemenea reincarcabila. Nu va faceti griji cu privire la schimbarea bateriei in timp ce energia electrica se scurge.

Caracteristicile produsului Retro Mini Gameboy 400 in 1:

- Capacitate baterie 1000mAh

- Manere conectabile pentru joc dublu

- Suport pentru iesire TV Ecran HD de 3 inci

- Butonul de confort al fabricii corpului uman

- Bateria cu litiu poate fi reincarcata 6 ore de joc continuu

- Tip de interfata: USB

- Metoda de conectare: Wireless Ram: 256

- Varsta aplicabila: 6+

- Interfata video / audio: interfata Av

- Versiunea jocului: versiunea Lite

Note pentru conectarea la televizor: Inainte de a va conecta la un televizor, asigurati-va ca televizorul si unitatea sunt oprite. Comutati canalul de pe TV pe canalul audio / video. Aceasta consola de jocuri nu are functia de a salva progresul jocului.

Cand parasiti jocul, toate progresele vor fi zero.

Sfaturi: Ecranele consolei sunt acoperite cu un film protector.

Puteti vedea un ecran cu totul nou dupa decuparea filmului de protectie.

Doar pentru jocurile care accepta modul Two-player, puteti juca cu o alta persoana. (Unul utilizeaza consola pentru a controla, celalalt utilizeaza controlerul pentru a controla).

Controlerul functioneaza numai in modul Two-player, iar aceasta consola de jocuri nu are functia de a salva progresul jocului.

Pachet include:

- 1 x Consola de jocuri retro FC (dupa cum selectati din optiune)

- 1 x Cablu de incarcare USB

- 1 x Mini Controller

- 1 x Cablu AV

- 1 x Manual de utilizare ( engleza ).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura