Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Masuta pliabila cu inaltime reglabila Table Mate 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10463 lei
Descriere
Masuta pliabila cu inaltime reglabila Table Mate 2 pentru a fi folosita la 6 inaltimi diferite si se poate inclina in 3 unghiuri diferite, astfel este ca si cum ati avea 18 mese in una.

Table Mate II este masa portabila si pliabila de ultima generatie care isi gaseste utilitatea in orice casa.

Masuta pliabila cu inaltime reglabila Table Mate 2 poate fi folosita pentru scris, pictat, citit, luat micul dejun langa pat, ca masa pentru savurarea snacks-urilor in fata televizorului sau pentru a juca carti, domino cu o persoana draga, pentru laptop etc.

Masuta pentru laptop TABLE MATE II este un accesoriu foarte folositor pentru toata lumea.

Masa reglabila laptop Table Mate II este perfecta pentru apartamentele mici unde nu exista spatiu; masuta se strange usor la jumatate din dimensiunile sale si se poate depozita fara probleme langa un fotoliu, scaun, pat, etc sau o puteti strange pur si simplu si atunci poate fi depozitata sub pat, in camara etc.

Table Mate II poate fi un birou pentru laptop sau masuta de activitati pentru copii si prin pliere masuta se poate depozia cu usurinta sub pat, langa canapea, in debara, etc.

Masuta multifunctionala, pliabila Table Mate se poate folosi pentru multiple activitati zilnice asezandu-va confortabil pe canapea (utilizarea laptopului, servirea mesei, lecturatul ziarului, etc.) este perfecta pentru utilizatorii de laptop, fiind realizata dintr-un material solid si rezistent, fiind in acelasi timp usoara la transport ofera spatiu suficient desfasurarii mai multor activitati poate fi asamblata in doar cateva clipe si poate suporta pana la 20 de kg, se poate regla pe 3 pozitii de inaltime si in 3 unghiuri diferite de inclinare (inltimea maxima aprox. 78 cm) .

Dimensiunile blatului :40 cm X 52 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura