Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Cleste profesional de altoit foarfeca cu 3 cutite diferite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6458 lei
Descriere
Cleste profesional de altoit tip foarfeca cu 3 cutite diferite are un randament de prindere prin altoirea clasica de 60-65%, iar cu clestele de altoire este de 95-98%.
Cleste de altoit profesional cu 3 cutite reversibile ( = 6 lame ) este ideal pentru altoirea de primavara dar si de vara, si asigura o altoire perfecta cu un procent de prindere de peste 98% fata de 50% metoda clasica cu briceagul.
Cu acest cleste profesional de altoit are lamele ghilotinei este inlocuibila ce efectueaza taieri rapide si precise, simplificand un proces complicat si altoieste in cele 3 moduri: U, V si Omega.
Foarfeca pentru altoit profesionala este usor de utilizat, fiind de asemenea foarte utila in taierea frunzelor si a ramurilor pentru a efectua cu succes procesul de altoire.
Altoirea se face atunci cand se doreste ca doua sau mai multe plante diferite sa se uneasca si sa creasca ca una.
Altoirea are ca scop obtinerea unui soi nou, unor seminte noi sau asigurarea ca radacina pomului se adapteaza solului sau conditiilor climatice.
Marea majoritatea a pomilor fructiferi pot fi altoiti pentru a produce fructe mai mai mari, mai sanatoase sau mai gustoase.
Mod de folosire cleste pentru altoit:
~ Asezati tija plantei care trebuie sa fie altoita in suportul de taiere si apasati manerul cu putere pentru a efectua taietura
~ Aceasta trebuie sa fie suficient de puternica pentru a separa complet cele doua parti
~ Nu rupeti niciodata coaja netaiata
~ Taiati din partea buna a plantei (altoi) o grefa cu 1-2 muguri si introduceti-l in planta gazda in sectiunea care tocmai a fost decupata
~ Partea goala a marginii trebuie sa fie intotdeauna in partea gazda. In altoi, grefa trebuie sa fie de minim 10 cm de la mugur
~ Dupa ce s-au montat bine cele doua sectiuni, strangeti grefa cu o banda de altoit, de hartie sau rafie,eventual folositi banda de teflon sau parafina la 80 pentru a sigila foarte bine altoiul
~ Folositi foarfeca pentru a indeparta crengile nefolositoare ale plantei.
Cum sa schimbati lama ?!
~ Slabiti suruburile 1, 2 si 3 cu privire la transportul mobil desurubati suruburile 4-5 din suportul lamei
~ Dupa ce lama a fost inlocuita, repetati operatiile de mai sus in ordine inversa.
Pachetul contine:
- cleste cu foarfeca 3 in 1 pentru altoit
- 3 lame in forma de U, V si (reversibile - 3 cutite = 6 lame)
- rezerva contracutit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura