Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
3.21
3 stars: Normal
29 pareri
Produse (1254)

Perie pentru indepartare par de animale Fur Wizard Pet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3998 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Perie pentru indepartarea parului de animale Fur Wizard Pet este usor de manevrat, complet reutilizabila, ce dispune de doua micro-perii pentru o viteza de colectare de doua ori mai mare, si o baza de auto-curatare ce are si rolul de colectare a scamelor si parului de animale.

Set perii de scame si par de animale Fur Wizard Pet,cu aspect compact, usor si portabil, simplu, simplu si usor de folosit.

Te-ai saturat de dispozitivele de curatare tip roller cu hartie cu adeziv a caror capacitate de strangere a scamelor si firelor de par de animale este redusa?

In cazul acesta iti oferim alternativa numita Fur Wizard o perie de scame si par de animale usor de folosit, reutilizabila, prevazuta cu doua micro-perii pentru o viteza de colectare de doua ori mai mare, si o baza de auto-curatare ce are si rolul de colectare a scamelor si parului de animale.

Perie pentru indepartarea parului de animale - Fur Wizard este realizata din material ABS si material de inalta calitate.

Perie speciala pentru scame si par de animale, Fur Wizard este perfect pentru mobilier tapitat, imbracaminte, covoare, lenjerie de pat, perne,..etc.

Pe langa peria principala de curatare ce are lungimea de 30 cm si latimea de 5,5 cm, setul contine si o perie mica ce functioneaza dupa aceleasi principii si este perfecta atunci cand plecati in calatorii.

Curatati-va camera si materialele doar cu acest set perii pentru indepartarea parului de animale Fur Wizard Pet!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura