Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Aparat de electrostimulare musculara Six Pack Ems Mobile GYM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

448 lei
Descriere
Aparat de electrostimulare musculara Six Pack Ems Mobile Gym va prezentam noul star al sculptarii corpului revolutionarul Gymform Six Pack iar multumita tehnologiei EMS va puteti sculpta abdomenul usor si fara efort.

Six Pack EMS Beauty Body se poate utiliza in timpul relaxarii sau chiar in timpul exercitiilor fitness pentru rezultate imediate si sigure.

Doriti sa scapati de colaceii de grasime? De mult timp visati sa aveti abdomen plat, puternic, si un un corp armonios? Pana acum nu ati atins rezultatul prevazut cu abdomene, si antrenamente epuizante de cateva ore?

De acum puteti spune adio acestora!

Solutia este acest aparat de masaj electrostimulare EMS Six Pack !

Prin microprocesor, electrozii stimuleaza muschii datorita SIX PACK EMS MOBILE GYM!Misca muschii atat de rapid, asa cum noi nu vom putea, in consecinta, efectul este magic! EMS (stimularea musculara electrica) Tehnologia este prin stimularea actuala, direct la semnalul catre muschi, pentru a provoca miscarea musculara. EMS Sixpad fitness dispune de 6 moduri magice pentru exercitii si 10 trepte de intensitate pentru a se potrivi perfect programului oricarui om .

Cu Kit-ul Sixpad EMS electrostimulare corporala Beauty Body poate obtine muschii mai definiti si mai puternici dupa utilizarea consecutiva a acestui produs timp de 6-8 saptamani (aproximativ 30 de minute de 2 ori pe zi). Tehnologia EMS a fost dovedita stiintic, ceea ce confirma ca, muschii abdominali devin mai tari in cel mai scurt timp ! Aparatul de electrostimulare musculara SIX PACK EMS lucreaza muschii abdominali, treptat ii aduce la ce mai buna forma ! Acest aparat electrostimulare profesional Sixpad Beauty Body foloseste mini controlere cu un design ergonomic si delicat putand folosite de catre orice persoana, oriunde si oricand. Specicatii :

- pentru pornire, apasati butonul "+" timp de 3 secunde; pentru a opri alimentarea, apasati butonul "-" timp de 3 secunde.

- frecventa de lucru: 1-100Hz

- fiecare microprocesor este alimentat cu cate doua baterii LR03 AAA 1,5 ( nu sunt incluse bateriile )

- capacitate maxim 9,8mA

- dimensiune : 21 x 10 x2,3 cm

- greutate : 57,4 grame
Trimite mesaj
Din Gura in Gura