Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Dispozitiv cu spirala pentru curatare urechi Smart Swab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2496 lei
Descriere
Dispozitiv cu spirala pentru curatarea urechilor Smart Swab datorita modului gresit de curatatare a urechilor prin utilizarea betisoarelor, ceara este impinsa in interior cauzand diverse probleme.

Dispozitiv inteligent '' Intelligent ear dig ''Smart Swab pentru curatarea urechilor este fabricat dintr-un material moale special pentru a nu va rani urechea.

Ceara din ureche are rolul ei insa de multe ori excesul acesteia trebuie indepartat cu grija pentru a evita eventualele complicatii.

Acest dispozitiv de curatare a urechilor Smart Swab este special creat pentru evitarea acestor complicatii si pentru o folosire facila.

Datorita modului gresit de curatatare a urechilor prin utilizarea betisoarelor de ureche, ceara este impinsa in interior cauzand diverse probleme, de aceea noi venim in ajutorul dumneavoastra cu acest instrument inovator pentru curatarea urechilor cu ''

Mod de folosire:

- Atasati de maner capul din silicon.
- Introduceti usor, dar nu foarte adanc dispozitivul, nu fortati intrarea acestuia in ureche, apoi cu miscari controlate rotiti in directia sagetilor de pe dispozitiv (Nu rotiti in directia opusa).
- Pentru a evita accidentarile, nu folosti in timp ce mergeti sau faceti alte activitati.
- Dupa utilizare aruncati capul la gunoi si aplicati altul pentru a curata cealalta ureche.

Precautiuni:

- Nu lasati la indemana copiilor, mai ales sub varsta de 12 ani. Persoanele care au tuburi (medicale) in urechi nu au voie sa foloseasca acest produs.

- Nu folositi daca simtiti durere, disconfort, pierderi de auz, presiune sau sangerari la nivelul urechilor.

Atentie! Nu refolositi capetele, acestea sunt de unica folosinta, un cap poate fi folosit doar pentru o singura ureche si o singura data.

Produsul nu este pentru o curatare in profunzime a urechii, nu insistati sa introduceti foarte adanc dispozitivul, ceara se produce la intrarea in canalul auditiv extern.

Nu poate fi utilizat daca:

- Daca suferiti de Sindromul Meniere (hidropsul endolimfatic) sau experimentati ametelii, vertij sau probleme de auz.
- Aveti infectii la nivelul urechii.
- Ati suferit operatie de Mastoidita.
- Aveti sau ati avut timpanul perforat.

Pachetul contine: un maner Smart Swab si 16 capete de unica folosinta, produs sigilat in blister.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura