Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1397)

Masina de cusut fara fir Stitch Handy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

336 lei
Descriere
Masina de cusut fara fir Stich Handy, aceasta masina de cusut portabila are un design simplu si moderncu care poate fii tinuta cu usurinta intr-o singura mana, Stich Handy poate inlocuii in totalitate o masina de cusut normala fiind portabila, folosita de oricine, oriunde.

Stich handy, masina de cusut portabila dispune de alimentare prin 4 baterii de tin AA 1.5 V, devenind astfel o masina portabila de ultima generatie, fiind la mare cautare.

Masina de cusut portabila Stich Handy are aceeasi putere ca si masinile de cusut mai mari, masini mai scumpe, la un pret mai mic pe care oricine si-l poate permite fiind perfecta pentru reparatii rapide sau la birou unde masinile conventionale de birou nu pot face fata.

Cu aceasta masina de cusut portabila puteti coase aproape orice tip de material textilcum ar fii: bumbac, matase, voal, crep, stofa, tricot..etc.. fiind ideala pentru iubitorii de cusut sau pur si simplu pentru uz personal doar printr-o simpla apasare pe buton, totul va fii posibil cu Stich Handy.

Pachetul contine:

- masina de cusut portabila Stich Handy sau masina de cusut fara fir Stich handy

- x4 bobine pentru ata cu marimi diferite

- dispozitiv pentru introdus ata in ac

- 2 ace pentru cusut.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura