Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1397)

Set 2 bile pentru uscare si catifelare rufe Dryer Balls

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2996 lei
Descriere
Set 2 bile pentru uscarea si catifelarea rufelor Dryer Balls este foarte usor de utilizat, trebuie doar sa le puneti in masina de spalat sau in uscatorul de rufe, acestea separa hainele, permitand aerului sa circule mult mai usor, astfel hainele nu se vor lipi intre ele si se vor usca cu pana la 25% mai rapid.

Bilele hipoalergenice pentru uscarea rufelor Dryer Balls este modalitatea cea mai simpla, naturala si rapida pentru a ingriji tesaturile in timp ce economisesti banii de pe balsamul de rufe, uscatoare, calcat si energie electrica.

Bilele pentru uscarea rapida a rufelor Dryer Balls sunt non-toxice si va ajuta sa economisiti energia consumata de masina de spalat.

Bilele Dryer Balls faciliteaza uscarea rapida a rufelor fara adaugarea altor solutii ce contin chimicale.

Setul de doua bile Dryer Balls este usor de folosit, trebuie doar sa le puneti in masina de spalat sau in uscatorul de rufe, acestea separa hainele, permitand aerului sa circule mult mai usor, astfel hainele nu se vor lipi intre ele si se vor usca cu pana la 25% mai rapid.

Bilele Dryer Balls sunt refolosibile avand acelasi efect chiar si dupa folosirea unei peropade indelungate.

Bilele Dryer Balls ajuta la uscarea rapida a rufelor, sunt de culorea albastru, si se pot folosi timp de 2 ani fara probleme rezultand acelasi efect.

Produs sigilat in blister, avand dimenisuni: 7cm (diametru).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura