Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1389)

Mop rotativ electric Hurricane Spin Scrubber mop 360

0 stars: 0.00 din 0 pareri

995 lei
Descriere
Mop rotativ electric Hurricane Spin Scrubber mop 360 cu acest minunat dispozitiv creat special pentru a reducere timpul si efortul depus sau pentru a ajunge in locuri unde cu alte mopuri manuala nu ar fi fost posibil acest lucru, mopul rotativ electric se poate rotii la 360 de grade fiind actionat de-un buton instlat pe manerul lui.

Setul Hurricane Spin Scrubber 360 grade contine 3 perii detasabile care se pun in capul mopului rotativ Hurricane acestea fiind special create pentru a indeparta murdarie din locurile greu accesibile cum ar fii: rosturi de dilatare, goluri sau alte locuri care necesite o perie foarte mica pentru curatare.

Hurricane Spin Scrubber Mop rotativ dispune de-un cap de curatare special format din 3000 de fire dintr-un amterial dur si rezistent la frecare si cu o capacitate de rotire de pana la 300 rpm.

Mopul Hurricane Spin Scrumbber 360 grade este ideal pentru a curata la incaltime acesta avand un maner extensibil cu o dimensiune maixma atinsa de 110 cm cu ajutorul caruia nu mai trebuie sa va aplecati, sa stati in genunchi sau sa va catarati pe alte obiecte pentru a indeparta murdaria.

Cele 3 perii se folosesc la:

Peria semirotunda poate indeplini aproape orice sarcina

Peria conica pentru colturi, rosturi si spatii inguste

Peria extraplat pentru surpafete mari spre ex: pardosele, pereti, tavane ...etc..

Cu acest dispozitiv de curatat Hurricane Spin Scrumbber veti economisii timp si bani, dar nu in ultimul rand sanatatea este pe primul loc.

Pachetul contine:

- x1 Hurricane Spin Scrumbber mop 360 de grade

- x1perie semirotunda

- x1 perie conica

- x1 perie extraplat

- x1 maner extensibil pentru prelungire

- x1 incarcator cu cablu de alimentare direct la priza 220 V

- x1 pliant utilizare produs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura