Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1389)

Suport auto magnetic pentru telefon universal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

297 lei
Descriere
Suport auto magnetic pentru telefon universal cu prindere de grila, cu un design nou si modern, suportul telefon magnetic se ataseaza foarte usor de grila de ventilatie a masinii, permitand detasarea si atasarea foarte rapida, prin apropierea telefonului de suportul magnetic.

Suportul auto magnetic universal dispune de-o prindere fixa printr-o piese metalica ce se fixeaza cu banda adeziva pe spatele telefonului, datorita magnetului puternic si a invelisului cauciucat care vor tine dispozitivul dumneavoastra la locul sau stand nemiscat.

Pentru o protectie marita, pachetul dispune de doua folii protective ce se aplica pe spatele telefonului, asigurand stabilitatea lui cu o prindere ridicata.

Suport auto magnetic pentru telefon universal cu prindere de grila, este un accesoriu auto pentru telefonul sau GPS-ul vostru ve-ti avea un confort si-o capacitate de concentrare marita deoarece este creat special pentru a nu distrage atentia soferului atunci cand conduce un automobil.

Dimensiuni: 90 x 40 x 160 mm

Culoare: negru

Tip material: plastic

Utilizare auto: universal

Pachetul contine:

- suport telefon auto magnetic

- 2 folii de protectie

Nota : Culori diferite, in functie de stocul si lotul disponibil, iar culaore poate diferii in functie de lot si de stoc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura