Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1365)

Absorbant de umiditate Ceresit Aero 360

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7452 lei
Descriere
Test Absorbant de umiditate Ceresit Aero 360 e cea mai buna solutie pentru controlul umiditatii, deoarece absoarbe excesul de umiditate din aer, creand un climat sanatos.

Absorbantul de umiditate Aero 360 realizeaza o absorbtie foarte rapida a umiditatii din aer si impiedica eficient mirosul neplacut.

Mai mult decat atat, aparatul Aero 360 incepe absorbtia imediat ce este pozitionat discul (tableta) in acesta.

In timp ce trage vaporii de apa din aer, discul incepe sa se dizolve treptat. Umiditatea absorbita de aparat este transformata intr-o solutie salina ce se depoziteaza in recipientul aflat la baza aparatului ce nu permite varsarea acestuia.

Utilizand Ceresit Aero 360 in apartamentul dumneavoastra, in casa de vacanta, pentru orice fel de camera cu dimensiuni de pana la 50 metri cubici (sufragerie, dormitor, bucatarie, etc.) veti elimina condensul, igrasia, petele de mucegai, ciupercile de interior, decojirea tapetului, scorojirea vopselei lavabile, aerul umed, senzatia de frig si nu in ultimul rand, alergiile.

Dezumidificatorul Aero 360 a fost realizat de specialistii in domeniu de la Ceresit cu un sistem avansat de absorbtie a umiditatii vaporii de apa din aer), toate acestea la un pret avantajos.

De asemenea, aparatul nu are nevoie de curent electric pentru functionare iar pozitionarea lui poate fi adaptata rapid in orice incapere.

Design-ul aparatului Ceresit Aero 360 este unul aerodinamic, modern ce nu ocupa prea mult spatiu oriunde este pozitionat.

Puteti pune absorbantul de umiditate Aero 360o. in camera de zi, bucatarie, baie, dormitor, pivnita sau chiar in rulota.

Absorbantul de umiditate Aero 360 de la Ceresit asigura recircularea aerului la 360 de grade fara sa faca zgomot, functioneaza continuu timp de pana la 3 luni de zile fiind ideal chiar si pentru camera bebelusului.

Usor de folosit! in numai 4 pasi puteti scapa de excesul de umiditate si sa creati un climat sanatos acasa:

Cum se utilizeaza Absorbantul de umiditate Ceresit Aero 360 ?!

1~ Apasati simbolul de pe partea de sus a aparatului, pentru a-l deschide

2~ Desfaceti ambalajul rezervei,si evitati contactul cu pielea

3~ Puneti tableta cu partea albastra in jos

4~ Dupa ce tableta s-a dizolvat complet, deschideti buza de golire si varsati solutia salina in toaleta.

Desi utilizarea absorbantelor noastre e sigura, nu le lasati la indemana copiilor si a animalelor.

Nu puneti absorbantul in apropierea surselor de caldura (incalzitoare, sobe, etc.).

Tableta Aero 360 si solutia nu trebuie sa intre in contact cu suprafetele de metal usor deteriorate, iar in caz de contact, spalati imediat cu apa calda.

Specificatii Ceresit Aero 360 dezumidificator:

- Inaltime: 23 cm (230 mm)

- Latime: 18 cm (180 mm)

- Greutate: 0.25 kg (250 g)

- Nr. discuri: 1

- Durata disc: 3 luni

- Greutate disc: 450 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura